STIHL

STIHL  Conține 16 produse.

Subcategorii

pe pagină
Incarcator STANDARD pentru acumulatori STHIL.
0 Recenzie(i)
Incarcator RAPID pentru acumulatori STHIL.
0 Recenzie(i)
Curea acumulatori
0 Recenzie(i)
Foarfece de gard viu electrică uşoară şi manevrabilă pentru trimmarea şi tăierea ramurilor şi crengilor subţiri. Cuţite tăiate cu laser şi turaţie mare. (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
ACUMULATOR 80 Wh (EU)
0 Recenzie(i)
Cumpara un MS 170 in perioada 15.09.2014 - 30.10.2014 si primesti cadou 3 l ulei lant! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
Foarfece de gard viu electric, puternic, cu vibraţii reduse, 600 Watt, pentru crengi mai groase. Tăietură puternică, design ergonomic, manevrare simplă. Mâner rotativ cu 5 poziţii pentru tăierea flexibilă, comodă. Cu două lungimi de tăiere. (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Foarfece de grădină silenţios, uşor de utilizat cu acumulator performant litiu-ion. Cuţite şlefuite pe o parte. Ideal pentru utilizarea în grădini sau pe terenuri particulare. Livrabil opţional cu încărcătorul standard AL 100 sau cu cel rapid AL 300.
0 Recenzie(i)
Acumulator AP 160 Wh
0 Recenzie(i)
Foarfecile de grădină cu acumulator, silenţioase dar cu capacitate excepţională de tăiere, sunt echipate cu acumulatori cu litiu-Ion. Perfecte pentru utilizarea profesională în locuri unde zgomotul este interzis, dar şi pentru îngrijirea peisagistică. Cuţitele sunt executate cu dinţi ascuţiţi pe ambele părţi.
0 Recenzie(i)
Foarfeca de tuns gard viu, foarte usoara pentru incepatori, pentru intretinerea gardului viu in gradina. Taiere foarte buna pentru tuns garduri vii de inaltime joasa pana la nivelul pieptului si tufe de diferite forme. Geometria speciala a cutitelor asigura o imagine curata si precisa a taierii. (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Motocoasaƒ robustaƒ, pentru utilizarea frecventaƒ si pretentioasaƒ. Maner dublu pentru cosirea ergonomicaƒ a suprafețelor. Alimenteazaƒ cu amestec de ulei cu benzinaƒ. Fortaƒ de antrenare excelentaƒ. Mai puține gaze de evacuare decat un motor in 2 timpi. Coseste spatii verzi mari si iarbaƒ duraƒ rapid, comod si economic. (Promotie in limita stocului...
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-12 din 16 articole
STIHL a pornit la drum cu o viziune bine definită. Acum, după 80 de ani, grupul STIHL asigură aproximativ 8000 locuri de muncă, incluzând 370 proiectanţi şi ingineri. Firma are peste 35.000 de distribuitori autorizaţi în mai mult de 160 de ţări şi, datorită calităţii superioare a produselor şi serviciilor oferite, STIHL a devenit alegerea preferată a profesioniştilor şi a pasionaţilor de grădinărit din toată lumea.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458