Motoferastraie

Motoferastraie  Conține 36 produse.

Subcategorii

pe pagină
Ferăstrău electric foarte uşor din clasa confort dotat cu sistem de întindere rapidă a lanţului (B). Cu frana de lanţ (Q). Acesta poate fi utilizat in constructii, bricolaj şi pentru tăierea lemnului de foc.
0 Recenzie(i)
Ferăstrău electric foarte uşor din clasa confort dotat cu sistem de întindere rapidă a lanţului (B). Cu frana de lanţ (Q). Acesta poate fi utilizat in constructii, bricolaj şi pentru tăierea lemnului de foc.
0 Recenzie(i)
Model pentru începători, mic, cu catalizator(D), cu emisie redusă de gaze, cu tehică derivată de la motoferăstraiele profesionale.  PROGRAM BUY BACK - REDUCERE 200 RON  (oferta in limita stocului disponibil) 
0 Recenzie(i)
Ferăstrău electric, foarte uşor, de clasă confort, cu frână de lanţ (Q). Bun pentru construcţie, meşterit şi pentru tăierea lemnului de foc.
0 Recenzie(i)
Ferăstrău electric, de clasă confort, cu sistem de întindere rapidă a lanţului (B) şi cu frână de lanţ (Q). Ideal pentru meseriaşi, agricultori şi gospodari ambiţioşi.
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS: 3l ulei lant! (Promotie in limita stocului...
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.    
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II. GRATIS: 3 l ulei lant + pila + maner pila! (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină confortabil, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Confort la pornire datorită ErgoStart (E). Schimbarea uşoară a lanţului datorită sistemului practic de întindere rapidă a lanţului (B). Nivel foarte scăzut de vibraţii. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.
0 Recenzie(i)
Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu până la 70%. 
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS! 6 LITRI ULEI DE LANT + pila + maner pila!...
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină confortabil, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Confort la pornire datorită ErgoStart (E). Schimbarea uşoară a lanţului datorită sistemului practic de întindere rapidă a lanţului (B). Nivel foarte scăzut de vibraţii. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS: 3 l ulei lant + pila + maner pila! (Promotie...
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-12 din 36 articole
Motoferăstraie, lanţuri, şine STIHL puternice, concepute pentru orice cantitate de lemnMotoferăstraiele Stihl combină tehnica inovatoare, randamentul sporit, ergonomia optimă şi greutatea redusă. Aceste caracteristici uşurează activitatea omului şi protejează natura. STIHL oferă motoferăstraie cu echipări diferite, potrivite pentru fiecare domeniu de utilizare cu putere cuprinsă între 1,2kW şi 6,4 kW ( 1,6 PS până la 8,7 PS).
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458