Motoferastraie  Conține 27 produse.

Subcategorii

pe pagină
Motoferăstrău cumpact pe benzină de 2,0 kW cu sistem de întindere rapidă a lanţului (B) şi ErgoStart (E). Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu până la 50% faţă de motoarele convenţionale STIHL în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Comportament optim de ghidare în tăietură şi manevrare simplă. Ideal pentru îngrijirea...
1 427,73 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Este un motoferastrau puternic, compact pe benzina de 2,0 kW, consum de combustibil redus cu pana la 20% si emisii poluante reduse cu pana la 50% fata de motoarele convenţionale STIHL in 2 timpi fara tehnologie 2-MIX. Comportament optim de ghidare in taietura si manevrare simpla. Este ideal pentru ingrijirea arborilor de pe terenuri.
1 511,76 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Cel mai puternic motoferastrau electric STIHL pentru activitatile pretentioase din constructiile cu lemn. Cu lant de farastrau 3/8"-RS3 pentru o eficienta de taiere ridicata., dispozitiv lateral de intindere a lantului, comanda electronica a functiilor motorului, motor soft pentru o utilizare comoda, frana de lant QuickStop Super, indicator LED pentru...
2 057,98 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Este un motoferastrau pe benzina, rezistent, de 2,6 kW cu motor 2-MIX economic si sistem de filtrare cu durata lunga de viata cu prefiltrare de tip ciclon. Acesta indeplineşte normele de mediu EU II. Este un ajutor practic pentru activitati precum agricultura, peisagistica, constructii cu lemn si tamplarie.
2 057,98 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferastraul Stihl MS 251 BE este un motoferastrau puternic, compact pe benzina de 2,0 kW, consum de combustibil redus cu pana la 20% si emisii poluante reduse cu pana la 50% fata de motoarele convenţionale STIHL in 2 timpi fara tehnologie 2-MIX. Comportament optim de ghidare in taietura si manevrare simpla. Este ideal pentru ingrijirea arborilor de pe...
2 090,76 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferastrau pe benzina puternic si rezistent, de 2,8 kW cu motor 2-MIX economic si are un sistem de filtrare cu durata lunga de viata cu prefiltrare de tip ciclon. Are un sistem profesional antivibratii. Acest tip de motoferastrau indeplineste normele de mediu EU II. Este ideal pentru activitati precum agricultura, peisagistica, constructii cu lemn si...
2 142,02 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău economic, cu vibraţii reduse pe benzină de 3,3 kW cu un concept inovator de motor şi nou sistem de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des.
2 352,10 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Emondor de inaltime STIHL HT 103 este un produs destinat uzului semiprofesional in conditii medii pentru de ingrijire a copacilor.
2 520,17 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Este un motoferastrau pe benzina de 2,2 kW cu M-Tronic (M). Dozarea combustibilului este reglata electronic indeplinind normele de protectie a mediului. Asa motoferastraul va functiona in permanenta la capacitatea optima a motorului. Nu sunt necesare reglari manuale. 
2 570,59 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Este un motoferastrau pentru diferte scopuri de utilizare din clasa medie de putere care lucreaza economic, curat, cu vibratii reduse. Este potrivit pentru lucrarile de rarire a arborilor, pentru taierea lemnului de esenta moale, in constructii si taierea lemnelor pentru foc.
2 656,30 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină uşor de manevrat, de 3,3 kW cu concept inovator al motorului şi sistem nou de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des.
2 688,24 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferastrau STIHL MS 201 TC pentru ingrijirea pomilor, pentru utilizatori special instruiti.
2 689,92 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 13-24 din 27 articole
Motoferăstraie, lanţuri, şine STIHL puternice, concepute pentru orice cantitate de lemnMotoferăstraiele Stihl combină tehnica inovatoare, randamentul sporit, ergonomia optimă şi greutatea redusă. Aceste caracteristici uşurează activitatea omului şi protejează natura. STIHL oferă motoferăstraie cu echipări diferite, potrivite pentru fiecare domeniu de utilizare cu putere cuprinsă între 1,2kW şi 6,4 kW ( 1,6 PS până la 8,7 PS).
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458