Motoferastraie  Conține 27 produse.

Subcategorii

pe pagină
Este un motoferastrau modern de 3,4 kW cu motor 2-MIX. Este usor de manevrat, cu vibratii reduse si sistem de filtrare cu durata lunga de viata. Consumul de combustibil este redus cu pana la 20% si emisii poluante reduse cu 50% fata de motoarele conventionale in 2 timpi fara tehnologie 2-MIX. Este foarte eficient la toate lucrarile cu lemn de duritate medie.
3 192,44 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău modern, de mare putere, echipat cu tehnologia M-Tronic, cu vibraţii reduse pentru silvicultura. Greutate specifică şi comportament de ghidare optimizate. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX.
4 074,79 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău de înaltă performanţă, cu greutate optimizată, pentru arborete de grosimi medii şi mari, cu motor economic 2-MIX. Pompă de ulei de înaltă performanță, reglabilă în funcţie de volum pentru utilizare intensă, filtru HD2 cu etanșare radială, capace pentru rezervor cu deschidere fără alte instrumente pentru o umplere ușoară și sigură cu...
4 109,24 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 25-27 din 27 articole
Motoferăstraie, lanţuri, şine STIHL puternice, concepute pentru orice cantitate de lemnMotoferăstraiele Stihl combină tehnica inovatoare, randamentul sporit, ergonomia optimă şi greutatea redusă. Aceste caracteristici uşurează activitatea omului şi protejează natura. STIHL oferă motoferăstraie cu echipări diferite, potrivite pentru fiecare domeniu de utilizare cu putere cuprinsă între 1,2kW şi 6,4 kW ( 1,6 PS până la 8,7 PS).
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458