Motoferastraie pentru uz casnic

Motoferastraie pentru uz casnic  Conține 16 produse.

pe pagină
Cumpara un MS 170 in perioada 15.09.2014 - 30.10.2014 si primesti cadou 3 l ulei lant! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
Model pentru începători, mic, cu catalizator(D), cu emisie redusă de gaze, cu tehică derivată de la motoferăstraiele profesionale.  PROGRAM BUY BACK - REDUCERE 200 RON  (oferta in limita stocului disponibil) 
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS: 3l ulei lant! (Promotie in limita stocului...
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.    
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II. GRATIS: 3 l ulei lant + pila + maner pila! (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină confortabil, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Confort la pornire datorită ErgoStart (E). Schimbarea uşoară a lanţului datorită sistemului practic de întindere rapidă a lanţului (B). Nivel foarte scăzut de vibraţii. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină confortabil, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Confort la pornire datorită ErgoStart (E). Schimbarea uşoară a lanţului datorită sistemului practic de întindere rapidă a lanţului (B). Nivel foarte scăzut de vibraţii. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS: 3 l ulei lant + pila + maner pila! (Promotie...
0 Recenzie(i)
Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu până la 70%. 
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS! 6 LITRI ULEI DE LANT + pila + maner pila!...
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină, cu vibraţii reduse şi lanţ cu profil extrem de robust Picco Duro. Capacitate mare de tăiere şi perioade mari între ascuţiri. Confort ridicat la pornire prin ErgoStart (E). Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu până la 70%. Recomandat pentru doborârea arborilor cu diametre de până la 30 cm.
0 Recenzie(i)
Cumpara un MS 211 BE in perioada 15.09.2014 - 30.10.2014 si primesti cadou un voucher in valoare de 300 lei, cu care poti achizitiona accesorii si consumabile STIHL*!  Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău compact de 2,0 kW cu consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante cu până la 50% în comparaţie cu motoarele STIHL convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Ideal pentru îngrijirea arborilor de pe terenuri. GRATIS! 6 LITRI ULEI DE LANT + pila + maner pila! (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-12 din 16 articole
Motoferăstraie cu motor pe benzină pentru tăierea lemnului de foc şi pentru uz casnicMotoferăstraiele noastre uşoare sunt echipate în mod optim pentru activităţi în gospodărie, pentru tăierea lemnului de foc, pentru cosmetizarea copacilor şi rărirea tufişurilor. Ca şi celelalte modele de motoferăstraie STIHL, acestea combină randamentul sporit cu ergonomia optimă şi stabilesc adevărate repere în ceea ce priveşte confortul utilizatorului. Motoferăstraiele uşoare STIHL sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate cu catalizator (D), sau în versiunea confort (C), echipate de ex. cu sistemul de întindere rapidă a lanţului (B) şi ErgoStart (E) pentru o pornire uşoară, fără recul.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458