Motoferastraie pentru peisagistica   Conține 4 produse.

Este un motoferastrau pe benzina, rezistent, de 2,6 kW cu motor 2-MIX economic si sistem de filtrare cu durata lunga de viata cu prefiltrare de tip ciclon. Acesta indeplineşte normele de mediu EU II. Este un ajutor practic pentru activitati precum agricultura, peisagistica, constructii cu lemn si tamplarie.
2 057,98 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferastrau pe benzina puternic si rezistent, de 2,8 kW cu motor 2-MIX economic si are un sistem de filtrare cu durata lunga de viata cu prefiltrare de tip ciclon. Are un sistem profesional antivibratii. Acest tip de motoferastrau indeplineste normele de mediu EU II. Este ideal pentru activitati precum agricultura, peisagistica, constructii cu lemn si...
2 142,02 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău economic, cu vibraţii reduse pe benzină de 3,3 kW cu un concept inovator de motor şi nou sistem de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des.
2 352,10 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină uşor de manevrat, de 3,3 kW cu concept inovator al motorului şi sistem nou de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des.
2 688,24 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-4 din 4 articole
Robuste, pentru multiple utilizări - Motoferăstraie cu motor pe benzină pentru peisagistică şi pomiculturăConstrucţii din lemn, tăierea lemnului de foc şi a lemnului de esenţă moale sau îngrijirea pomilor fructiferi, sunt lucrări care pot fi efectuate numai cu un motoferăstrău de calitate superioară. Pe această pagină găsiţi o gamă de motoferăstraie STIHL deosebit de robuste, care se potrivesc perfect scopurilor diferite de utilizare în agricultură sau domeniul public. Motoferăstraiele STIHL din clasa aceasta de putere sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate cu un management inteligent al motorului (I) sau în versiunea confort (C), echipate de ex. cu întindere rapidă a lanţului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de frânare a lanţului pentru mai multă siguranţă.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458