Motoferastraie pentru peisagistica

Motoferastraie pentru peisagistica   Conține 4 produse.

Motoferăstrău pe benzină, versatil şi rezistent, de 2,6 kW cu motor 2-MIX economic şi sistem de filtrare cu durată lungă de viaţă cu prefiltrare de tip ciclon. Ajutor practic, universal pentru activităţi precum agricultură, peisagistică, construcţii cu lemn şi tâmplărie. GRATIS! 9 LITRI ULEI DE LANT + manusi de piele! (Promotie in limita stocului...
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău economic, cu vibraţii reduse pe benzină de 3,3 kW cu un concept inovator de motor şi nou sistem de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des.
0 Recenzie(i)
Cumpara un MS 291 in perioada 15.09.2014 - 30.10.2014 si primesti cadou un voucher in valoare de 250 lei, cu care poti achizitiona accesorii si consumabile STIHL*!  Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pe benzină uşor de manevrat, de 3,3 kW cu concept inovator al motorului şi sistem nou de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des.
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-4 din 4 articole
Robuste, pentru multiple utilizări - Motoferăstraie cu motor pe benzină pentru peisagistică şi pomiculturăConstrucţii din lemn, tăierea lemnului de foc şi a lemnului de esenţă moale sau îngrijirea pomilor fructiferi, sunt lucrări care pot fi efectuate numai cu un motoferăstrău de calitate superioară. Pe această pagină găsiţi o gamă de motoferăstraie STIHL deosebit de robuste, care se potrivesc perfect scopurilor diferite de utilizare în agricultură sau domeniul public. Motoferăstraiele STIHL din clasa aceasta de putere sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate cu un management inteligent al motorului (I) sau în versiunea confort (C), echipate de ex. cu întindere rapidă a lanţului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de frânare a lanţului pentru mai multă siguranţă.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458