Motoferastraie pentru industria forestiera

Motoferastraie pentru industria forestiera  Conține 8 produse.

Cumpara un MS 241 C-M in perioada 15.09.2014 - 30.10.2014 si primesti cadou un voucher in valoare de 250 lei, cu care poti achizitiona accesorii si consumabile STIHL*!  Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău pentru diferte scopuri de utilizare din clasa medie de putere. Lucreaza economic, curat, cu vibraţii reduse. Potrivit pentru lucrările de rărire a arborilor, pentru tăierea lemnului de esenţă moale, în construcţii şi tăierea lemnului pentru foc.  (Promotie in limita stocului disponibil)  
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău modern de 3,4 kW cu motor 2-MIX. Uşor de manevrat, cu vibraţii reduse şi sistem de filtrare cu durată lungă de viaţă. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX.  GRATIS! 9 LITRI ULEI DE LANT + manusi de piele + canistra combinata! (Promotie in...
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău modern, de mare putere, cu vibraţii reduse pentru silvicultură şi agricultură. Greutate specifică şi comportament de ghidare optimizate, nivel foarte redus de vibraţii. Echipare complexă. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX.
0 Recenzie(i)
Cumpara un MS 441 C-M in perioada 15.09.2014 - 30.10.2014 si primesti cadou un voucher in valoare de 250 lei, cu care poti achizitiona accesorii si consumabile STIHL*!  Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
STIHL MS 461, Motoferastrau pentru domeniul forestier
0 Recenzie(i)
Ferăstrău deosebit de performant, pentru industria forestieră profesională. Recomandarea noastră, când este vorba de recoltarea efectivă a lemnului de esenţă tare. Conceput pentru a face faţă sarcinilor extreme. Echipare profesională recunoscută.
0 Recenzie(i)
Ferăstrău deosebit de performant, pentru industria forestieră profesională. Recomandarea noastră, când este vorba de recoltarea efectivă a lemnului de esenţă tare. Conceput pentru a face faţă sarcinilor extreme. Echipare profesională recunoscută.
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-8 din 8 articole
Fiabile, puternice şi rezistente - Motoferăstraie cu motor pe benzină pentru industria forestierăPentru industria forestieră motoferăstraiele STIHL constituie ajutoare de neînlocuit; aceasta dintr-un motiv obiectiv. Motoferăstraiele STIHL din clasa până la 6,4kW oferă o tehnică robustă şi sunt uşor de manevrat, fără nici un gram în plus la greutate. Aceasta le face absolut necesare pentru lucrări de defrişare, la tăierea lemnului de foc, doborârea arborilor,etc. Motoferăstraiele noastre de înaltă calitate potrivite pentru activităţi extreme de 4,0 kW până la 6,4 kW conving prin putere şi confort în utilizare la tăierea cantităţilor mari sau a lemnului de esenţă tare. Motoferăstraiele STIHL din această clasă de putere sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate şi cu catalizator (D), încălzire în mâner (W) sau carburator încălzit (V). Modelele selectate sunt disponibile şi în versiunea confort (C), echipate de ex. cu întindere rapidă a lanţului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de frânare a lanţului pentru mai multă siguranţă.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458