Motoferastraie pentru ingrijirea pomilor

Motoferastraie pentru ingrijirea pomilor  Conține 2 produse.

Ferăstrău foarte uşor pentru întreţinerea copacilor. Greutate specifică excelentă. Se poate conduce foarte exact. Pornire lină, fără recul, datorită aprinderii comandată de microprocesor, ergonomie optimă. Acest ferăstrău este conceput special pentru întreţinerea copacilor şi este de utilizat exclusiv în acest scop.
0 Recenzie(i)
Ferăstrău benzină puternic pentru îngrijirea copacilor. Precise cu privire la mediu. Duce la foarte precis.Pachet de putere uşor pentru arborists profesionale în municipalităţi, companii de servicii de arbori, companii de amenajare a teritoriului şi de întreţinere a drumurilor.
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-2 din 2 articole
Motoferăstraie pentru îngrijirea pomilor utilaje speciale pentru profesioniştiAceste motoferăstraie pentru îngrijirea pomilor sunt special concepute pentru lucrări în pomi şi se folosesc exclusiv pentru îngrijirea acestora. Aceste motoferăstraie sunt destinate numai utilizatorilor cu pregătire în domeniu. Toate modelele se caracterizează prin poziţionarea optimă a centrului de greutate şi greutatea scăzută. La utilizarea optimă contribuie sistemul antivibraţii extraordinar de eficient.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458