Electroferastraie   Conține 3 produse.

Model de motoferăstrău maniabil şi uşor cu randament bun. Ergonomie bună pentru lucrări fără efort, dispozitiv lateral de întindere a lanţului pentru întinderea simplă şi rapidă a acestuia, opritor QuickStop Super al lanţului, rezervor transparent de ulei şi protecţie la suprasarcină.
587,39 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motoferăstrău electric foarte ușor, cu ergonomie optimizată, cu dispozitiv de întindere rapidă a lanțului STIHL (B) și sistem de frânare STIHL QuickStop Super (C-Q). Potrivit pentru construcții, bricolaj și tăierea lemnului de foc.
965,55 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Cel mai puternic motoferastrau electric STIHL pentru activitatile pretentioase din constructiile cu lemn. Cu lant de farastrau 3/8"-RS3 pentru o eficienta de taiere ridicata., dispozitiv lateral de intindere a lantului, comanda electronica a functiilor motorului, motor soft pentru o utilizare comoda, frana de lant QuickStop Super, indicator LED pentru...
2 057,98 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-3 din 3 articole
Electroferăstraie uşor de utilizat silenţioase şi puterniceElectroferăstraiele STIHL nu fac mult zgomot în timpul utilizării, în schimb oferă un grad înalt de confort la tăiere folosind curent de la priză. Silenţioase, puternice şi fără emisii de gaze poluante ele sunt ideale pentru utilizarea în spaţii închise, de ex. în atelier. Toate electroferăstraiele STIHL sunt echipate cu QuickStop Super (Q), sistem de oprire a lanţului mult mai sigur. Modelele selectate se livrează cu sistem de întindere a lanţului din lateral (B)..
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458