Motocoase de putere medie  Conține 5 produse.

Motocoasă extrem de fiabilă de 0,9 kW cu mâner dublu şi motor 2-MIX. Procedeu simplificat de pornire. Confort sport la pornire prin ErgoStart.Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 70% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. 
1 386,55 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocoasă robustă, pentru utilizarea frecventă şi pretenţioasă. Cu motor brevetat 4-MIX. Mâner dublu pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor. Forţă de antrenare excelentă. Mai puţine gaze de evacuare decât un motor în 2 timpi. Coseşte spaţii verzi mari şi iarbă dură rapid, comod şi economic.
1 679,83 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocositoare robustă, concepută pentru utilizare frecventă şi pretenţioasă. Cu motor patentat 4-MIX. Mâner pentru ambele mâini, pentru o cosire ergonomică a suprafeţelor. Alimentat cu amestec de ulei şi benzină. Excelentă putere de antrenare. Emisie de gaze mai scăzută decât un motor în doi timpi.
1 722,69 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocoasa Stihl FS260 pentru horticultura sau agricultura- motor 2-MIX, economic si puternic in acelasi timp- pornire ErgoStart
3 108,40 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocoasă portabilă în spate. Optimă pentru cosirea taluzurilor şi pe terenuri greu accesibile. Cu motor brevetat 4-MIX. Alimentează cu amestec de ulei cu benzină. Forţă de antrenare excelentă. Mai puţine gaze de evacuare decât un motor în 2 timpi. Sunet plăcut.Sistem de susţinere confort cu centură pentru coapse integrată.
3 698,32 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-5 din 5 articole
Motocoasele de putere medie STIHL uşoare, simplu de manevrat şi multifuncţionaleAcolo unde trebuie cosită iarba, inclusiv pe terenuri abrupte cu pomi şi tufişuri, motocoasele STIHL răzbat prin orice tip de vegetaţie. În funcţie de echipare şi de unealta de tăiere, posibilităţile de utilizare merg de la cosmetizarea marginilor de gazon până la rărirea hăţişurilor noduroase.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458