Motocoase de putere medie

Motocoase de putere medie  Conține 7 produse.

Motocoasaƒ robustaƒ, pentru utilizarea frecventaƒ si pretentioasaƒ. Maner dublu pentru cosirea ergonomicaƒ a suprafețelor. Alimenteazaƒ cu amestec de ulei cu benzinaƒ. Fortaƒ de antrenare excelentaƒ. Mai puține gaze de evacuare decat un motor in 2 timpi. Coseste spatii verzi mari si iarbaƒ duraƒ rapid, comod si economic. (Promotie in limita stocului...
0 Recenzie(i)
Motocoasă robustă, pentru utilizarea frecventă şi pretenţioasă. Cu motor brevetat 4-MIX. Mâner dublu pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor. Forţă de antrenare excelentă. Mai puţine gaze de evacuare decât un motor în 2 timpi. Coseşte spaţii verzi mari şi iarbă dură rapid, comod şi economic. (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Motocositoare robustă, concepută pentru utilizare frecventă şi pretenţioasă. Cu motor patentat 4-MIX. Mâner pentru ambele mâini, pentur o cosire ergonomică a suprafeţelor. Alimentat cu amestec de ulei şi benzină. Excelentă putere de antrenare. Emisie de gaze mai scăzută decât un motor în doi timpi. Comanda acum si primesti gratuit 1l ulei HP Ultra...
0 Recenzie(i)
Cumpara un FS 100  GSB 230-4 in perioada 15.09.2014 - 30.10.2014 si primesti cadou un voucher in valoare de 400 lei, cu care poti achizitiona accesorii si consumabile STIHL*!  Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
Motocositoare puternică cu motor patentat 4-MIX. Mâner pentru ambele mâini pentru o cosire ergonomică a suprafeţelor. Alimentată cu amestec ulei-benzină. Putere de antrenare excelentă, cuplu motor puternic. Mai puţine emisii de gaze decât un motor în doi timpi. Comanda acum si primesti gratuit 1l ulei HP Ultra! (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Cumpara un FS 260 C-E in perioada 01.07.2014 - 12.09.2014 si primesti cadou un voucher in valoare de 400 lei, cu care poti achizitiona accesorii si consumabile STIHL*!  Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
0 Recenzie(i)
Motocoasă portabilă în spate. Optimă pentru cosirea taluzurilor şi pe terenuri greu accesibile. Cu motor brevetat 4-MIX. Alimentează cu amestec de ulei cu benzină. Forţă de antrenare excelentă. Mai puţine gaze de evacuare decât un motor în 2 timpi. Sunet plăcut. Sistem de susţinere confort cu centură pentru coapse integrată.
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-7 din 7 articole
Motocoasele de putere medie STIHL uşoare, simplu de manevrat şi multifuncţionaleAcolo unde trebuie cosită iarba, inclusiv pe terenuri abrupte cu pomi şi tufişuri, motocoasele STIHL răzbat prin orice tip de vegetaţie. În funcţie de echipare şi de unealta de tăiere, posibilităţile de utilizare merg de la cosmetizarea marginilor de gazon până la rărirea hăţişurilor noduroase.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458