Motocoase de putere mare  Conține 4 produse.

Utilaj de tăiat ușor, deosebit de puternic, pentru lucrările de cosit în iarbă și frecat. O secvență simplificată de pornire pentru pornirea convenabilă, mânerul bicicletei, mânerul de comandă cu buton de oprire, motorul 4-MIX®, transmisia fără întreținere, arborele rigid de acționare, cu șurub universal ADVANCE PLUS.
2 520,17 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocoasă puternică, de 2,0 kW cu ergonomie îmbunătăţită. Cu motor 2-MIX economic, ErgoStart şi pornire uşoară. Ideală pentru agricultură şi horticultură.
3 471,43 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocoasă foarte puternică de 2,2 kW, confortabil de utilizat, fiabilă, rezistentă, cu tijă lungă. Cu ergonomie îmbunătăţită. În dotare de serie cu management electronic inteligent al motorului M-Tronic, ErgoStart şi pornire uşoară. Ideală pentru suprafeţe denivelate cu iarbă rezistentă şi rărirea arboretului în păduri.
4 494,96 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilajul nostru profesional de tăiere liberă cel mai performant. Cu dispozitiv de taiere in 3 lame pentru înlăturarea desişului noduros şi pomi subţiri. Randament maxim pentru prima rărire a arboretului. Cu dispozitivele adecvate, se poate utiliza şi pentru cosirea suprafeţelor cu iarbă împâslită, stuff şi urzici.
4 884,87 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-4 din 4 articole
Motocoasele de putere mare STIHL pentru întreţinerea terenurilor agricole şi forestiereDe la motocoasa uşoară STIHL FS 300 până la puternicul utilaj de rărit STIHL FS 550 - pentru motocoasele STIHL din gama profesională se oferă o multitudine de posibilităţi de utilizare. Gama se întinde de la cosirea ierbii sau a hăţişurilor rezistente, de-a lungul marginilor de şosea şi a povârnişurilor, până la reducerea numărului de trunchiuri la îngrijirea arboretelor. Siguranţa ridicată în exploatare şi confortul de lucru în timpul manevrării permit utilizarea economică a utilajelor.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458