Suflante si pulverizatoare  Conține 11 produse.

Subcategorii

Suflantă electrică silenţioasă pentru îndepărtarea frunzelor sau resturilor vegetale din zonele rezidenţiale. Nivel redus de zgomot, la eficienţă ridicată de suflare. Posibilitate de reutilare opţională şi pentru utilizarea ca aspirator, fără alte unelte suplimentare. Utilizare confortabilă cu o singură mână. Cu duză plată.
332,77 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Uşor, de zgomot redus electrice Suflantă cu un jet foarte puternic de aer pentru curatarea suprafetelor mari de frunze sau de zona de iarba langa casa. Cu kit de conversie opţional pentru Sauganwendungen, tool-free de conversie între suflare şi aspiraţie. Convenabil cu o singură mână. Cu duza plat.
469,75 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Stihl BGA 85, suflanta - fara acumulator si incarcator
1 063,87 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Suflantă cu o bună greutate specifică. Degajează rapid suprafeţele de frunze şi iarba cosită. 
1 113,45 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Aspirator cu tocător cu efect de aspirare puternic. Se poate utiliza în dotare de serie şi ca suflantă. Cu catalizator (D). Cu tub de evacuare şi duză rotundă.
1 284,87 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Suflantă de mare capacitate cu jet de aer foarte puternic pentru curăţarea suprafeţelor întinse de frunze şi iarbă după ce gazonul a fost tuns. Cu catalizator (D) şi sistem antivibraţii confortabil.
1 370,59 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Entry-level, portabil spate cu pompiţă de abgasarmem 2-MIX motor şi convertor catalitic. Pentru curăţarea de locuri de muncă în sectorul privat şi comercial. Vibraţii scăzute şi uşor pentru a începe.
1 698,32 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune. Extrem de uşor de utilizat. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni. Simplu şi rapid de pornit.
1 756,30 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune şi funcţie suplimentară de împrăştiere. Sistem optimizat de împrăştiere. Extrem de uşor de utilizat. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni. Simplu şi rapid de pornit. 
1 890,76 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Puternic, portabil înapoi ventilator pentru sectorul comercial. Padding spate extinsă şi bretele late umar. Pentru îndepărtarea rapidă a decupaje iarba, frunze de gunoi sau pe suprafeţe mai mari. Cu eficient anti-vibraţii de sistem pentru toate utilizările zi.
2 142,02 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Suflantă de mare putere, portabilă în spate, cu flux mare de aer pentru domeniul public. Pentru înlăturarea rapidă, economică a resturilor vegetale rămase după cosirea ierbii sau tăierea gardului viu, a frunzelor sau gunoiului de pe suprafeţe mari.
2 646,22 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-11 din 11 articole
Suflante, aspiratoare cu tocător şi pulverizatoare STIHL pentru o utilizare economicăÎn grădină, în zonele cu trafic intens şi în parcări, suflantele şi aspiratoarele STIHL îşi demonstrează avantajele: frunze, iarbă tăiată, deşeuri - nimic nu se poate opune puternicului jet de aer. Într-o clipă terenul este din nou curat. Aspiratoarele cu tocător STIHL înghit orice cantitate de frunze, resturi de tăiere de la iarbă şi crengi. În acelaşi timp deşeurile de grădină sunt tocate atât de mărunt, încât pot fi utilizate direct la compostare sau ca strat vegetal. Iar pulverizatoarele STIHL realizează rapid şi efectiv împrăştierea substanţelor pentru protecţia plantelor în pomicultură, viticultură sau legumicultură.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458