Suflante electrice  Conține 2 produse.

Suflantă electrică silenţioasă pentru îndepărtarea frunzelor sau resturilor vegetale din zonele rezidenţiale. Nivel redus de zgomot, la eficienţă ridicată de suflare. Posibilitate de reutilare opţională şi pentru utilizarea ca aspirator, fără alte unelte suplimentare. Utilizare confortabilă cu o singură mână. Cu duză plată.
332,77 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Uşor, de zgomot redus electrice Suflantă cu un jet foarte puternic de aer pentru curatarea suprafetelor mari de frunze sau de zona de iarba langa casa. Cu kit de conversie opţional pentru Sauganwendungen, tool-free de conversie între suflare şi aspiraţie. Convenabil cu o singură mână. Cu duza plat.
469,75 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-2 din 2 articole
Suflante electrice adiere proaspătă, acţionare puternicăFie că este vorba de frunze, iarbă tăiată sau gunoi- cu puternicele suflante electrice de la STIHL curăţaţi fără efort toate suprafeţele, aleile şi straturile de pe terenul Dumneavoastră. Utilajele noastre uşoare sunt simplu de mânuit şi conving prin puterea mare de suflare şi jetul de aer puternic. Suflantele electrice STIHL acţionează silenţios dar puternic ca o adiere proaspătă în jurul casei.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458