Pulverizatoare  Conține 5 produse.

Entry-level, portabil spate cu pompiţă de abgasarmem 2-MIX motor şi convertor catalitic. Pentru curăţarea de locuri de muncă în sectorul privat şi comercial. Vibraţii scăzute şi uşor pentru a începe.
1 698,32 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune. Extrem de uşor de utilizat. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni. Simplu şi rapid de pornit.
1 756,30 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune şi funcţie suplimentară de împrăştiere. Sistem optimizat de împrăştiere. Extrem de uşor de utilizat. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni. Simplu şi rapid de pornit. 
1 890,76 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Puternic, portabil înapoi ventilator pentru sectorul comercial. Padding spate extinsă şi bretele late umar. Pentru îndepărtarea rapidă a decupaje iarba, frunze de gunoi sau pe suprafeţe mai mari. Cu eficient anti-vibraţii de sistem pentru toate utilizările zi.
2 142,02 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Suflantă de mare putere, portabilă în spate, cu flux mare de aer pentru domeniul public. Pentru înlăturarea rapidă, economică a resturilor vegetale rămase după cosirea ierbii sau tăierea gardului viu, a frunzelor sau gunoiului de pe suprafeţe mari.
2 646,22 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-5 din 5 articole
Pulverizatoarele STIHL protecţie cu sistem pentru planteUtilaje complexe, de mare putere: pentru pulverizarea substanţelor de protecţie a plantelor în pomicultură, viticultură şi legumicultură, putând fi utilizate şi ca suflante pentru operaţiuni de curăţenie. Viteza mare de ieşire a curentului de aer face posibilă atingerea unor arii de curăţare întinse. De asemenea şi suprafeţele de cultură mai mari pot fi tratate astfel în mod economic. Solicitaţi informaţii de la distribuitorul autorizat STIHL despre gama de accesorii speciale pentru sarcini deosebite.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458