Pulverizatoare manuale   Conține 4 produse.

Pulverizatorul manual cu rezervor de 1.6 l pentru utilizatori în gospodărie. Pentru împrăştierea simplă şi cu precizie a substanţelor pentru îngrijirea plantelor şi a fertilizatorilor. Pompă manuală pentru pulverizarea constantă şi de durată, care nu necesită pompare frecventă.
69,75 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Pulverizatorul (atomizorul) manual STIHL model SG21 este ideal pentru utilizatori privati si utilizare casnica, destinat pentru stropirea obisnuita cu cantitati mici de substante, fiind compact si practic, permite tratamente selective pentru plante individuale.
105,04 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Atomizor manual cu rezervor de 5 litri, pentru protejarea plantelor, distrugerea buruienilor, fertilizare şi combaterea dăunătorilor. Cel mai potrivit pentru utilizatori privaţi care deţin grădini mari. Cu tijă telescopică şi duză plată suplimentară. (Promotie in limita stocului disponibil)
144,54 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Pulverizator robust purtabil în spate cu capacitate rezervor de 18 l pentru pulverizarea precisă, manuală a substanţelor împotriva dăunătorilor şi a fertilizatorilor lichizi pe suprafeţe mari de teren şi în gospodărie.  (Promotie in limita stocului disponibil)
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-4 din 4 articole
Rezolvi treaba prin lucrul cu utilaje manualePrecizia este punctual forte al pulverizatoarelor manuale de la STIHL, SG 10 şi SG 20. În timp ce cu ajutorul modelului SG 10 cu rezervor de 1.6 l pot fi efectuate lucrări în jurul casei şi în grădină, modelul SG 20 portabil în spate cu rezevor de 18 l, poate fi folosit şi pentru suprafeţe medii pentru pulverizarea substanţelor pentru îngrijirea plantelor şi a fertilizatorilor.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458