Utilaje de curatat  Conține 10 produse.

Subcategorii

Aspiratorul Stihl SE 62 este destinat aspirarii suprafetelor umede sau uscate. Aspiratorul este usor de manuit, fiind potrivit atat pentru utilizarea in gospodarie, pentru activitati de bricolaj, dar si de catre firmele de curatenie. Aspiratorul SE 62 este conceput astfel incat sa poata fi folosita si functia de suflare.
570,59 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Stihl RE 98 curatator cu apa rece de mici dimensiuni, usor manevrabil- design ergonomic- cuplare rapida pentru duze- roti de transport- atasarea substantei de curatare- suport pentru accesorii
755,46 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Aparat de spalat cu presiune Stihl RE 110, motor monofazat cu putere de 1700 W, debit maxim de apa 440 l/h si o presiune maxima de 120 bar.
965,55 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Spălătorul cu presiune compact cu apă rece STIHL RE 119 este un model nou lansat de catre STIHL si este un utilaj de curatare cu inalta presiune, de mici dimensiuni si cu care se lucreaza foarte usor. Este foarte util in orice gospodarie, avand aplicatii multiple.
1 210,92 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Curatitorul cu inalta presiune RE 130 Plus de la STIHL cu confort exceptional este potrivit pentru curatarea regulate a suprafetelor din jurul casei.
1 305,04 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Stihl SE 122 E aspirator puternic pentru suprafete umed-uscate: sistem automat de cuplari, reglaj de turatie, functie de curatare a filtrului, duza de pardoseala universala, sistem de filtrare in trepte, tub din inox.
1 596,64 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curăţat cu înaltă presiune, puternic şi compact, pentru un confort maxim de lucru. Prevăzut cu mâner telescopic din aluminiu, spaţiu frontal rabatabil pentru depozitare duze, mâner practic pentru transport, mecanismde reglare a presiunii/cantităţii, precum şi manometru poziţionat central.
2 008,40 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curăţat cu înaltă presiune, cu suport integrat pentru furtunul de înaltă presiune. Dotat standard cu duză cu rotor şi duză plată. Prevăzut cu mâner telescopic din aluminiu, carcasă frontală rabatabiă, mâner practic pentru transport, mecanism de reglare apresiunii/cantităţii şi manometru poziţionat central.
2 191,60 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curățat de înaltă performanță și nivel de confort PLUS.
4 697,48 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curăţat cu înaltă presiune cu apă rece, extrem de puternic, cu presiune de lucru de 220 bari
7 078,15 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-10 din 10 articole
Utilaje de curăţat STIHL eficiente chiar şi în condiţii de murdărie persistentăCurăţătoarele cu înaltă presiune cu apă rece şi apă caldă termină repede cu murdăria persistentă. Aspiratoarele pentru suprafeţe umede şi uscate înghit tot ce stă în calea duzei lor. Valţul măturător STIHL KW 85 uşor de manevrat reprezintă alternativa motorizată a măturii, făraşului şi greblei, iar cu suflantele şi aspiratoarele pot fi degajate fulgerător de frunze şi resturi de tăiere chiar şi suprafeţe întinse.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458