Curatatoare de inalta presiune  Conține 9 produse.

Stihl RE 98 curatator cu apa rece de mici dimensiuni, usor manevrabil- design ergonomic- cuplare rapida pentru duze- roti de transport- atasarea substantei de curatare- suport pentru accesorii
755,46 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Aparat de spalat cu presiune Stihl RE 110, motor monofazat cu putere de 1700 W, debit maxim de apa 440 l/h si o presiune maxima de 120 bar.
965,55 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Spălătorul cu presiune compact cu apă rece STIHL RE 119 este un model nou lansat de catre STIHL si este un utilaj de curatare cu inalta presiune, de mici dimensiuni si cu care se lucreaza foarte usor. Este foarte util in orice gospodarie, avand aplicatii multiple.
1 210,92 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Curatitorul cu inalta presiune RE 130 Plus de la STIHL cu confort exceptional este potrivit pentru curatarea regulate a suprafetelor din jurul casei.
1 305,04 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curăţat cu înaltă presiune, puternic şi compact, pentru un confort maxim de lucru. Prevăzut cu mâner telescopic din aluminiu, spaţiu frontal rabatabil pentru depozitare duze, mâner practic pentru transport, mecanismde reglare a presiunii/cantităţii, precum şi manometru poziţionat central.
2 008,40 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curăţat cu înaltă presiune, cu suport integrat pentru furtunul de înaltă presiune. Dotat standard cu duză cu rotor şi duză plată. Prevăzut cu mâner telescopic din aluminiu, carcasă frontală rabatabiă, mâner practic pentru transport, mecanism de reglare apresiunii/cantităţii şi manometru poziţionat central.
2 191,60 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curățat de înaltă performanță și nivel de confort PLUS.
4 697,48 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj puternic de curăţat cu înaltă presiune cu apă rece, 180 bar şi pistoane cu strat ceramic pentru o durată lungă de viaţă. Sistem STIHL de curăţare profesional, cu reglaj integrat de presiune şi debit, cadru rabatabil şi mâner practic pentru transport. Lance de curăţare cu duză plată interschimbabilă. Pentru tensiune de 400 V.
5 507,56 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Utilaj de curăţat cu înaltă presiune cu apă rece, extrem de puternic, cu presiune de lucru de 220 bari
7 078,15 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-9 din 9 articole
Curăţătoare STIHL cu înaltă presiune, cu apă rece curăţenie perfectă dintr-o mişcareUtilajele de curăţat cu înaltă presiune de mare putere de la STIHL reprezintă ajutoare de nădejde în orice lucrare de curăţenie. Tehnologia robustă şi echiparea confortabilă fac din munca de curăţenie o plăcere. Indiferent dacă este vorba de domeniul industrial sau casnic, de la utilajul compact manual şi până la puternicul model profesional, STIHL are utilajul potrivit pentru orice necesitate. Iar în vasta gamă de accesorii speciale STIHL puteţi găsi o soluţie de curăţare chiar şi pentru suprafeţe neobişnuite.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458