Linii îmbuteliere

Linii îmbuteliere  Conține 5 produse.

Subcategorii

Online only
Utilaj automat compus din unitate de clatire, unitate de umplere (intre 6 si 18 robineti) si unitate mono de dopuire (dopuri de pluta, tip-coroana sau dopuri cu filet), cu o productie orara de pana la 3.000 sticle.
Pret la cerere
0 Recenzie(i)
Online only
Utilaj automat din seria economica, compus din unitate de clatire, unitate de umplere (intre 6 si 18 robineti) si unitate mono de dopuire (dopuri de pluta, tip-coroana sau dopuri cu filet), cu o productie orara de pana la 3.000 sticle.
Pret la cerere
0 Recenzie(i)
Online only
Utilaj automat din seria economica, compus din unitate de umplere (intre 6 si 18 robineti) si unitate mono de dopuire (dopuri de pluta, tip-coroana sau dopuri cu filet), cu o productie orara de pana la 3.000 sticle.
Pret la cerere
0 Recenzie(i)
Online only
Utilaj automat, compus din unitate de umplere (intre 6 si 18 robineti) si unitate mono de dopuire (dopuri de pluta, tip-coroana sau dopuri cu filet), cu o productie orara de pana la 3.000 sticle.
Pret la cerere
0 Recenzie(i)
Online only
Utilaj automat, compus din unitate de umplere (intre 6 si 18 robineti) si unitate dubla de dopuire (dopuri de pluta, tip-coroana sau dopuri cu filet), cu o productie orara de pana la 3.000 sticle.
Pret la cerere
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-5 din 5 articole
Liniile de îmbuteliere monobloc și tribloc EMT răspund cerințelor utilizatorilor profesionali prin capacitatea de îmbuteliere și ușurința în utilizare.
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458