Motocultoare  Conține 14 produse.

pe pagină
Motocultor pe benzina, motor 7 CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilonat, plug de scos cartofi, prasitoare, remorca, etc.
1 764,71 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultorul Rotakt RO75R reprezinta solutia economica pentru gradina dvs. Este perfect pentru micii gospodari, poate fi folosit atat in gradina, solarii cat si la munca campului.
1 764,71 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Compatibila cu toate motocultoarele cu sistem de fixare cu bolt Scaun confortabil si reglabil pe orizontala, dotat cu cutie depozitat scule Protap reglabil pe orizontala, putand fi ajustat in functie de lungimea coarnelor motocultorului si inaltimea operatorului
1 791,60 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Peria rotativa de curatat Rotakt SW360 este dotata cu peri dintr-un material foarte rezistent, special realizata pentru curatire generală si pentru inlaturarea zapezii.
1 840,34 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultorul RO80 pe benzina, dotat motor puternic si eficient in lucrarile agricole tip hobby sau profesionale, dezvolta 7 CP asigurand forta necesara pentru orice tip de teren.
1 924,37 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Remorca pentru motocultor, Rotakt, cu o capacitate de maxim 500 kg are frana mecanica pe tambur si sistem de basculare.
1 942,02 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultor pe benzina, motor 7 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile cu 4 randuri de cutite.
2 033,61 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultor pe benzina, motor 7 CP, transmisie pe curele si lant in baie de ulei, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile, carcasa reductor din fonta. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilonat, plug de scos cartofi, prasitoare, remorca, etc.
2 092,44 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultorul Rotakt RO80 Briggs & Stratton, este similar din punct de vedere tehnic cu modelul Rotakt RO80, diferenta fiind doar motorul, de provenienta americana.
2 470,59 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultor pe benzina, motor 10 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile cu 4 randuri de cutite. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilont, prasitoare, etc.
3 205,88 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultor pe benzina, motor 13 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile cu 5 randuri de cutite. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilont, prasitoare, etc.
3 352,10 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motocultor pe benzina, motor 15 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, dotat cu roti de cauciuc, freze segmentabile cu 5 randuri de cutite. Este perfect pentru munca in gradina oferind posibilitatea de a atasa accesorii precum, plug de arat, plug de bilont, prasitoare, etc.
3 612,61 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-12 din 14 articole
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458