Lista produselor producătorului AGENT TRADE

Societatea AGENT TRADE SRL s–a infiintat in 1994, cu capital integral romanesc, si a avut initial ca obiect de activitate importul si comercializarea de scule si echipamente electrotehnice.

In anii 1994–1995 marcile comercializate de societatea noastra au fost Bosch si Elektra Beckum, cea din urma avand un portofoliu foarte mare de produse. Incepand cu 1996, AGENT TRADE SRL devine unic importator si reprezentant in Romania al firmei Elektra Beckum AG si renunta la distributia sculelor Bosch. Portofoliul mare de produse oferit de aceasta societate a permis firmei noastre sa castige foarte repede un renume in piata sculelor din Romania si sa–i faciliteze accesul in toate zonele geografice ale tarii, reusind in scurt timp sa creeze o retea mare de distributie. Din gama de produse promovata de AGENT TRADE SRL in reteaua nationala de distributie putem aminti: pompe si hidrofoare de apa, compresoare si scule pneumatice, generatoare de curent, echipamente de prelucrarea lemnului, aparate de curatat cu inalta presiune, echipamente pentru sudare etc.

Aceasta perioada de consolidare in teritoriu a durat pana in 1999, an cand AGENT TRADE SRL a devenit reprezententul exclusiv pentru Romania a firmei Metabo, prin achizitionarea de catre aceasta din urma a societatii Elektra Beckum. Aceasta noua situatie a reprezentat o provocare pentru societatea noastra, avand in vedere includerea in portofoliul produselor comercializate a noii game de scule electrice de mana fabricata de societatea germana. Din acest moment, pentru AGENT TRADE SRL politica comerciala capata alte dimensiuni, strategia adoptata fiind accea de a consolida pozitiile obtinute impreuna cu colaboratorii interni (distribuitori) pe piata romaneasca si de a cauta noi furnizori in dorinta de a satisface nevoile pietei romanesti.

Incepand din acest an, AGENT TRADE SRL a lansat o campanie de dezvoltare a portofoliului de produse la cerintele pietii, fapt care a dus la marirea numarului de furnizori externi. Aceasta campanie sustinuta in ritm alert, precum si bunul renume capatat de societatea noastra in cercul international al fabricantilor de scule si echipamente electrotehnice, a facut ca in anul 2007 numarul furnizorilor sa ajunga la peste 25. Printre colaboratorii externi actuali ai societatii noastre se numara:

• METABO – GERMANIA – Scule electrice, masini si echipamente de prelucrarea lemnului
• ABAC si FIAC – ITALIA – Compresoare
• WMH – ELVETIA – Echipamente pentru prelucrarea lemnului JET
• TECLA – ITALIA – Echipamente de sudura
• PENTAX – ITALIA – Electropompe si hidrofoare
• KRAENZLE – GERMANIA – Echipamente de curatat cu apa
• ATIKA – GERMANIA – Betoniere
• BERTOLINI – ITALIA – Utilaje si echipamente agricole pentru mica mecanizare
• BATMATIC, BARIKELL, LAE – ITALIA Utilaje si echipamente pentru mica mecanizare in constructii
• DAISHIN – JAPONIA – Motopompe
• ANTONIO CARRARO – ITALIA – Tractoare

Datorita faptului ca oferta europeana si internationala nu acoperea in totalitate cerintele specifice pietii romanesti, societatea noastra a luat decizia, in anul 2001, a infiintarii unui departament de montaj si productie, departament care a si–a demarat activitatea cu montajul generatoarelor de curent si sudura. Printr–o corecta articulare a solicitarilor venite din piata si programele de aprovizionare si fabricatie, AGENT TRADE SRL a reusit sa propuna partenerilor sai interni solutii competitive fata de importatorii consacrati in acest domeniu. Treptat, prin asigurarea unui nivel calitativ la nivel european si prin sustinerea atat tehnica (cursuri de pregatire profesioanala realizate impreuna cu distribuitorii) cat si comerciala acordata partenerilor interni, AGENT TRADE SRL a devenit cel mai important producator si furnizor de generatoare de curent cu puteri intre 2 si 22 KVA sau generatoare de curent si sudare cu intensitati intre 130 si 400 A.
Acest lucru nu ar fi fost posibil daca AGENT TRADE SRL nu ar fi insemnat pentru toti furnizorii de componente – si aici mentionam cei mai mari furnizori de motoare termice (HONDA, ACME MOTORI, LOMBARDINI, si BRIGGS & STRATTON) sau echipamente electrice (SINCRO –Italia) – un partener stabil, cu o dinamica sanatoasa, capabil sa prezinte proiecte si planuri de afaceri pe care sa le realizeze cu succes.

In acest moment, AGENT TRADE SRL asambleaza ca OEM (Original Equipment Manufacturer) generatoare pentru curent si sudura, echipamente pentru constructii, motopompe, echipamente agricole, accesorii de sudura, utilizand in principal motoare HONDA. BRIGGS & STRATTON si LOMBARDINI, alternatoare SINCRO si alte subansambluri pentru utilaje.
Generatoarele pentru curent si sudura ca si cea mai mare parte a utilajelor pentru constructii asamblate in sectia de productie poarta marca proprie AGT, iar o mica parte sunt asmblate sub licenta.

AGENT TRADE SRL, prin pozitia castigata pe piata si prin grija care o poarta parteneriatului sau cu distribuitorii proprii, are obligativiatea de a monitoriza si analiza actiunile concurentei de pe piata romaneasca. de fapt importatori care reprezinta producatori externi pentru echipamentele inglobate sub marca proprie AGT. Astfel si AGENT TRADE SRL a fost nevoita sa alinieze produsele sale la nivelul standardelor de mai sus. Chiar mai mult AGENT TRADE SRL este preocupata permanent de certificarea si omologarea produselor de sub marca proprie, acesta fiind un atu important in fata brand–urilor concurente.

De la inceputul activitatii de productie AGENT TRADE a importat aproximativ 10.000 motoare Honda, 1.500 motoare Lombardini, 3.000 motoare Briggs & Stratton.

Toate aceste produse, precum si celelalte echipamente pentru care AGENT TRADE SRL este unic reprezentant pentru Romania, se distribuie printr–o retea de circa 110 dealeri repartizata relativ uniform pe intreg teritoriul tarii. Aceasta retea este gestionata de la sediul societatii noastre din Bucuresti, utilizand un numar de circa 60 de angajati si colaboratori.
In anul 2005, compania a implementat si certificat un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu ISO 9001.

Nu sunt produse ale acestui producător.

Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458