Separatoare de smantana si accesorii  Conține 8 produse.

Reflector pentru separator de smantana - se plaseaza pe stivul de discuri, urmat de cuva de aluminiu. Are rol important in procesul de separare a laptelui de smantana. Din plastic de calitate.
7,50 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Surub de reglare pentru separator de smantana - aflat in tambur, in laterala, regleaza proportia de smantana. Procesul se face cu ajutorul unei chei care insoteste separatorul de smantana.
7,50 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Inel pentru separator de smantana - aflat in interiorul tamburului, se plaseaza pe baza bolului urmat de discurile tip A si B. Din cauciuc de culoare neagra, diametru 95 mm.
8,33 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Comutator pentru separator de smantana - pentru pornirea sau oprirea separatului de smantana, cu 2 pozitii ON/OFF.
14,16 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Disc de tip ”A” pentru separator de smantana - se gaseste in tambur, cu ajutorul sau se separa laptele de smantana. In tambur se gasesc 6 astfel de discuri. Confectionat din metal alimentar, se poate spala la masina de spalat. Este usor de asamblat, nu se pateaza, nu capata miros.
16,66 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Disc de tip ”B” pentru separator de smantana - se gaseste in tambur, cu ajutorul sau se separa laptele de smantana. In tambur se gasesc 6 astfel de discuri. Confectionat din metal alimentar, se poate spala la masina de spalat. Este usor de asamblat, nu se pateaza, nu capata miros.
16,66 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Motor electric pentru separator de smantana - monofazat, cu zgomot redus, putine vibratii, fiabil. Tensiune 220 V / 50 Hz, consum 60 W/h, 10.000 rotatii pe minut.
213,33 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Tambur pentru separator de smantana - format din piulita, capac tambur cu surub de reglare smantana, disc de tip A, disc de tip B, inel sau garnitura, baza tamburului. Ajunge la o turatie de 9500-10000 rpm, este usor de asamblat, se poate curata la masina de spalat.
326,66 lei cu TVA
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-8 din 8 articole
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458