Lista produselor producătorului STIHL

Stihl în România


În 1997 ca urmare a dezvoltării reţelei de distribuţie şi a pieţei pentru produsele noastre, Grupul Stihl ia decizia înfiinţării unei firme proprii în Romania cu sediul în Bucureşti. De atunci Stihl Romania a acţionat în direcţia îmbunătaţirii continue a ofertei şi serviciilor acordate cumpărătorilor precum şi a dezvoltării reţelei de distribuţie. Numărul distribuitorilor autorizaţi a crescut de la an la an, iar reţeaua s-a extins în toată ţara.


În toamna anului 2005, Stihl Romania inaugurează un nou centru de logistică şi vânzări. Centrul se află în Otopeni-judetul Ilfov şi are 3.000 mp spaţiu util construit, constând în spaţii de depozitare şi birouri. Această investiţie ne permite posibilitatea livrării produselor noastre într-un timp scurt în orice punct al ţării precum şi servicii superioare partenerilor noştri din reţeaua de distribuţie.


Din portofoliul nostru actual face parte o gamă completă de motoferăstraie, motocoase, foarfeci pentru tuns gard viu, emondoare de înălţime, suflante, pulverizatoare, tocătoare cu sac colector, curăţătoare, precum şi maşini de debitat şi burghie. În plus, pentru siguranţa utilizatorului, Stihl oferă o linie specială de echipament de protecţie. De asemenea, comercializăm sub marca Viking o gamă completă de produse pentru îngrijirea grădinii şi a spaţiilor verzi.


 

pe pagină
Maner pentru pila A100
0 Recenzie(i)
Pila rotunda 4,0 x 200 mm
0 Recenzie(i)
Ulei pentru lant SynthPlus - Recipient 1 l
0 Recenzie(i)
Ulei amestec 1 L
0 Recenzie(i)
Fir nylon rezistent
0 Recenzie(i)
Suport pila 325”
0 Recenzie(i)
Pila de 5.5 mm cu suport pentru ascutirea lanturilor cu pasul .404″
0 Recenzie(i)
Pila de 4 mm cu suport pentru ascutirea lanturilor cu pasul 1/4″, 3/8″
0 Recenzie(i)
Pila de 5.2 mm cu suport pentru ascutirea lanturilor cu pasul 3/8″
0 Recenzie(i)
Pila de 4.8 mm cu suport pentru ascutirea lanturilor cu pasul .325″
0 Recenzie(i)
Manusi de lucru
0 Recenzie(i)
Lant pentru lama 35 cm, PM 3/8,  1.1
0 Recenzie(i)
Se afişează 1-12 din 162 articole
Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458