Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Eliminatorul electric de muste EcoKill Inox 2040

299932
625,40 lei
cu TVA

Noul eliminator electric de muste de inalta calitate, cu carcasa din otel inoxidabil. Toate modelele EcoKill inox sunt testate TÜV-GS si sunt echipate cu lampi UV cu durata lunga de viata. Carcasa de inalta calitate din otel inoxidabil cu finisaj mat, poate fi usor de curatat si isi pastreaza suprafata atractiva peste multi ani.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Eliminatorul electric de muste EcoKill Inox 2040

Noul eliminator electric de muste de inalta calitate, cu carcasa din otel inoxidabil. Toate modelele EcoKill inox sunt testate TÜV-GS si sunt echipate cu lampi UV cu durata lunga de viata. Carcasa de inalta calitate din otel inoxidabil cu finisaj mat, poate fi usor de curatat si isi pastreaza suprafata atractiva peste multi ani. Designul subtire, cu ochiuri expuse aduce proprietati optime de captare. 
- carcasa din otel inoxidabil il face extrem de robust; 
- inclusiv lantul de suspendare si tava de colectare; 
- rezistenta la coroziune si zgarieturi; 
- lampa UV speciala, cu atractie ridicata pentru insecte.

Tensiune: 230 V / 50 Hz 

2 lampi: 2x20 W 

Raza de actiune: pana la 200 mp 

Tensiune: 2200 V 

Dimensiuni: 72x32.5x12 cm

299932
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola