Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Aparat de muls EMT 2+1G, un bidon inox 30 litri, 2 posturi

EMT2+1GS30
2.600,00 lei
cu TVA

Aparat muls pentru oi si capre EMT

  • 2 posturi 1 bidon de inox cu o capacitate de 30 litri
  • un motor de 0.75 CP 1420 rotatii pe minut
  • productivitate: aparatul mulge pana la 40 oi sau capre.
Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Aparat de muls EMT 2+1G, un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Aparat muls pentru oi si capre EMT - un bidon inox 30 litri, 2 posturi - caracteristici:

Materiale de calitate superioara - aparat muls pentru oi si capre EMT - un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Aparatul de muls pentru oi si capre EMT cu un bidon inox 30 litri, 2 posturi este realizat din materiale de calitate superioara, rezistente in timp. Productivitatea crescuta si utilizarea usoara fac ca acesta mulgatoare pentru oi si capre EMT cu un bidon inox 30 litri, 2 posturi sa fie solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii.

Protectie impotriva coroziunii - aparat muls pentru oi si capre EMT - un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Aparatul de muls pentru oi si capre EMT cu un bidon inox 30 litri, 2 posturi contine un tanc de vacuum cu o capacitate de 16 litri. Acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) si are un capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna. Tancul de vacuum are interiorul galvanizat, fiind astfel protejat impotriva coroziunii.

Gama larga de accesorii si piese de schimb originale - aparat muls pentru oi si capre EMT - un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Aparatul de muls pentru oi si capre EMT cu un bidon inox 30 litri, 2 posturi are in componenta urmatoarele: cadru metalic, set 2 roti, maner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distributie aer.

Proces de mulgere rapid, usor si curat - aparat muls pentru oi si capre EMT - un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Un aparat de muls ajuta ca procesul de mulgere sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii, sa fie o activitate usoara, la indemana oricui. Utilizarea unui aparat de muls prezinta urmatoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate mare a muncii si evitarea poluarii laptelui prin contactul cu mainile operatorului si aerul din adapost.

Bidon de inox 30 litri rezistent la impact - aparat muls pentru oi si capre EMT - un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Bidonul EMT este alcatuit din 4 straturi prin comprimarea realizata cu prese hidraulice perpendiculare, pentru rezistenta superioara. Este intarit pe margine si este rezistent impotriva socurilor. Datorita protectiei de cauciuc, sasiul nu se deterioreaza si nu face zgomot.

Bidon de inox usor de curatat, nu se pateaza si nu capata miros - aparat muls pentru oi si capre EMT - un bidon inox 30 litri, 2 posturi

Bidonul EMT este acoperit cu un strat de Eloxal de 12 microni. Datorita acestui strat, bidoanele sunt protejate si nu se pateaza; nu capata miros si sunt usor de curatat. In productia bidoanelor EMT au fost utilizate doar elemente acceptate de legislatia UE.

Mulgatoarea pentru oi si capre EMT cu un bidon inox 30 litri, 2 posturi este verificata de personal calificat

Aparatul EMT este verificat in detaliu de catre personalul calificat in domeniu inainte de a fi livrat catre client. Sunt verificate urmatoarele: componente, accesorii si consumabile, compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzura a paletelor de grafit (maxim 5%), functionalitatea de pornire-oprire a aparatului, presiunea.

Aparatul de muls se livreaza cu certificat de garantie, fisa de verificare si manual de instructiuni in limba romana.

Fisa cu date

Tip Bidon
Inox
Capacitate Bidon
30 L
Numar Posturi
2 posturi
Productivitate
40 oi-capre/h
Numar Bidoane
1 bidon
Tip Motor
electric monofazat
Putere Motor
0.75 CP
Numar Rotatii
1420 rpm
Frecventa
50 Hz
Tip Pompa Vid
uscata
Capacitate Pompa Vid (L/Min)
170
Tip Pulsator
pneumatic
Tensiune De Alimentare
230 V
Dimensiuni
64 x 133 x 102
Greutate
67
Capacitate Tanc Vacuum Extern
16 litri
Debit
200 l/min
Pompa Vacuum
din carcasa metalica
Palete
grafit
Capacitate Carcasa Colectoare La O Tragere
2X 200 cc
Control Presiune Mansoane
la epuizarea laptelui
Roti Transport
standard
EMT
EMT2+1GS30
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola