Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Electroferastrau Stihl MSE 141 C-Q

12082000304
699,00 lei
cu TVA

Electroferastrau Stihl MSE 141 C-Q 30cm 3/8 inch - model usor si manevrabil, pentru utilizatori ocazionali. Are un sistem de franare SuperStar QuickStop, care este activat de indata ce mana operatorului nu se afla in contact cu manerul din spate. Se poate observa cu usurinta cand rezervorul este gol.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Electroferastrau Stihl MSE 141 C-Q

Electroferastrau Stihl MSE 141 C-Q. Specificatii: 230V; 1,4kW; 4,1kg; lungimea sinei 30cm 3/8". Model uşor pentru amatori cu o buna eficenta de taiere. Ergonomie bună pentru lucrări fără efort, dispozitiv lateral de întindere a lanţului pentru întinderea simplă şi rapidă a acestuia, frana de lant QuickStop Super, rezervor transparent de ulei şi protecţie la suprasarcină. Lungime cablu alimentare 0,4 m.

Dispozitiv de tensionare a lanțului lateral

Șurubul de tensionare poate fi găsit pe partea laterală a ferăstrăului cu lanț prin capacul pinionului. Acest lucru elimină necesitatea contactului cu lanțul de ferăstrău ascuțit.

Sistem de lubrifiere cu lanț Ematic

Sistemul de lubrifiere cu lanț Ematic asigură lubrifierea precisă a legăturilor lanțului de ferăstrău și a șinelor de ghidare. Când este utilizat cu lanțul de ferăstraie STIHL OILOMATIC, acesta va asigura o lubrifiere maximă, o uzură mai mare și un consum mai mic de ulei decât metodele convenționale de lubrifiere a lanțului. Sistemul Ematic poate reduce consumul de ulei de bare până la 50%.

Sistem  de frână SuperStar QuickStop (Q)

Frâna QuickStop Super lanț este un sistem suplimentar de frânare. Sistemul este activat de îndată ce mâna operatorului nu se află în contact cu mânerul din spate.

Reducerea presiunii cablurilor

Îmbunătățirea tensiunii cablului împiedică deconectarea accidentală a cablului de alimentare în timpul utilizării.

Rezervor de ulei transparent

Puteți observa cu ușurință când rezervorul este gol: Cu rezervorul transparent puteți observa nivelul uleiului de lubrifiere al lanțului. Uleiul din lanț poate fi umplut rapid și ușor cu sistemul de umplere STIHL OIL.

Fisa cu date

Lungimea Sinei (Cm)
30
Tensiunea Nominala (V)
230
Puterea Absorbita (KW)
1.4
Greutatea (Kg)
3.6
Nivelul Presiunii Acustice (Db(A))
90
Nivelul Puterii Acustice (Db(A))
101
Valoarea Vibratie Stanga/Dreapta
3.3/4.2
Lungimea Cablului (M)
0.3
Diviziunea Lantului De Motoferastrau
3/8"P
Lant De Motoferastrau STIHL Oilomatic
PM3
Sina Usoara
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Dispozitiv Lateral De Intindere A Lantului
DA
STIHL Dispozitiv De Intindere Rapida A Lantului (B)
nu
Sistem Antivibratie STIHL
nu
STIHL ErgoStart (E)
nu
Capac Al Rezervorului De Ulei, Care Nu Necesita Alte Unelte
nu
Protectie La Suprasarcina
da
LED-Semnalizare Suprasarcina
nu
Maner Soft
nu
Decompresie Automata
nu
12082000304
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola