Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Masina de debitat Stihl TS 420 350mm

42380112810
4.079,00 lei
cu TVA

Masina de debitat Stihl TS 420 350mm - Masina de debitat compacta si robusta, cu sistemul de filtrare a aerului foarte inovator, cu separare preliminara ciclon. Constructie compacta cu balans optim si forma constructiva pentru discuri de debitat de 350 mm.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Masina de debitat Stihl TS 420 350mm

Masina de debitat Stihl TS 420 350mm. Specificatii: 66,7cm3; 3,2kW/4,4CP; 9,7kg. Motodebitator cu disc universal, compactă şi robustă, cu sistemul de filtrare a aerului foarte inovator, cu separare preliminară ciclon. Construcţie compactă cu balans optim şi formă constructivă pentru discuri de debitat de 350 mm. Datorită separării preliminare ciclon inovatoare nu mai este nevoie de curăţare zilnică a filtrului iar perioada de filtrare este extrem de lungă. Îndeplineşte legile referitoare la gazele de evacuare EPA II şi EU II. Viibraţii scăzute cu dirijare excelentă şi comportament la tăiere. ElastoStart, compensator şi supapă de decompresiune. 

Compensator

Compensatorul STIHL, o unitate de reglare din carburator, are grijă ca în caz de murdărire a filtrului de aerului să nu intervină o supralubrifiere a amestecului. În felul acesta eficienţa rămâne constantă un timp mai îndelungat. Filtrul trebuie curăţat abia când este încărcată 80% din suprafaţă. Astfel sunt posibile utilizări foarte îndelungate fără întrerupere.

Sistem anti-vibraţii

Elementele de tampon minimizează în mare măsură vibraţiile transmise de la motor către braţe şi palme. Astfel sunt menajate forţele în timpul tăierii.

Ventil de decompresie

Supapa de decompresiune lasă să se evacueze la pornire o parte a amestecului compactat din cilindru este lăsată. Astfel se reduce clar forţa de tracţiune necesară de la cablul demaror. Utilizatorul este despovărat iar întregul sistem de pornire al motorului este menajat.

Tensionare STIHL semiautomată a curelei

După desfacerea şuruburilor de strângere cureaua trapezoidală este adusă automat la întinderea corectă prin forţa arcurilor. Aceasta aduce cea mai bună transmisie de forţă şi o uzură foarte mică.

Fisa cu date

Capacitatea Cilindrica
66.7
Puterea (KW/CP)
3.2/4.4
Greutatea (Kg)
9.7
Nivelul Presiunii Acustice (Db(A))
98
Nivelul Puterii Acustice (Db(A))
109
Valoarea Vibratie Stanga/Dreapta
3.9/3.9
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Sistem Antivibratie STIHL
da
Supapa De Decompresie
da
Stihl ElastoStart
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Lungimea Totala (Cm)
72.5
Racord De Apa
da
Cablu Demaror Rezistent La Uzura
da
Disc De Debitat Abraziv (Mm)
350
Adancimea Maxima A Taieturii (Mm)
125
Masca Din Magneziu
da
Sistem De Prefiltrare Tip Ciclon
da

42380112810
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola