Masina de tuns iarba Stihl RM 448 T

63580113411

Acest produs se află pe eLicitatie. Ne găsiți la rubrica Ofertanți sub numele de Expert Moldova Trading.

Cu o lățime de tăiere de 46 cm, mașina de tuns iarbă STIHL RM 448 T este ideală pentru peluze de dimensiuni medii, până la 1200 m². Efortul său de economisire a efortului cu 1 viteză este avantajos pentru peluze mai abrupte.

2 156,30 lei cu TVA

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!
  • 0730 260 458
  • depozit.agricol@emtools.ro

COMANDĂ INSTANT:

Cu o lățime de tăiere de 46 cm, mașina de tuns iarbă STIHL RM 448 T este ideală pentru peluze de dimensiuni medii, până la 1200 m². Efortul său de economisire a efortului cu 1 viteză este avantajos pentru peluze mai abrupte. Detaliile bine gândite, cum ar fi aderența super-moale și roțile ușoare de rulare, fac ca această mașină de tuns iarbă să fie confortabilă, mai ales pentru perioade mai îndelungate. Indicatorul nivelului de iarbă din cosul colector vă arată când trebuie golit, astfel încât să nu supraîncarcati și să nu blocați jgheabul. Pentru ușurința utilizării, cosul colector polimeric este ușor de deschis datorită unui mecanism deschis. Reglarea înălțimii centrale de tăiere poate fi ajustată la înălțimea dorită a gazonului în șase trepte. Puteți, de asemenea, să vă mulciți gazonul utilizând modelul RM 448 T, această mașină de tuns iarba pe benzină poate fi transformată într-o mașină de tuns iarba multiplă cu kitul de mulcire adecvat, disponibil ca accesoriu.

Motor cu sistem de pornire ușoară (ReadyStart)

Datorită tehnologiei ReadyStart, motorul mașinii de tuns iarba STIHL începe cu fiabilitate și efort minim, atât la pornirea la rece, cât și la pornirea la cald.

Tractiunea

Sistemul de antrenare a roților de pe mașinile de tuns iarba STIHL vă asigură că lucrați la treierat. Acest lucru face munca mai ușoară, în special în zonele verzi mai mari și pe pante.

Cutit cu flux de aer

Cutitul asigură o tăietura a ierbii scurtate uniform și asigură o umplere optimă a coșului de colectare a ierbii. Datorită fluxului puternic de aer generat de cuțitul din carcasă, iarba este ridicată înainte de tăiere, astfel încât aceasta să fie transportată eficient în coșul de colectare datorită sistemului integrat și puternic de ghidare a aerului.

Cos colector de iarba cu indicator de nivel

Cosul colector de iarba din plastic poate fi ușor deschis și golit grație mecanismului său de pliere. Curenții de aer produsi în timpul cositului suflă tăieturile în cosul colector și asigură un grad ridicat de umplere. Datorită paletelor orientate în jos, aerul este ghidat lateral spre sol, împiedicând murdărirea. Indicatorul nivelului semnalizează timpul corect pentru golire.

Roți ușoare de rulare

Roțile ușoare ale mașinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste și durabile. Pentru a le ușura manevrabilitatea în timpul cositului gazonului, acestea sunt echipate cu un profil de tracțiune și un profil de stabilitate a direcției.

Suport extrem de moale

Mânerele super-moi ale mașinii de tuns iarba STIHL asigură o aderență deosebit de ergonomică și confortabilă atunci când se coseste.

Mânerele de transport

Această mașină de tuns iarba STIHL este echipată cu mânere de transport pentru a face transportul simplu și încărcarea ușoară. Mânerele de transport sunt potrivite și ca puncte de fixare pentru fixarea mașinii de tuns iarba cu o curea în timpul transportului.

Dispozitive de prindere rapidă QuickFix

Dispozitivele de prindere QuickFix pot fi utilizate pentru a fixa sau elibera fără efort mânerul mașinii de tuns iarba STIHL. Acest lucru permite ca mașina de tuns iarba să fie pliată compact sau pregătită pentru acțiune fără a folosi unelte.

Carcasă din polimer

Carcasa din polimer extrem de ușoară combină rezistența ridicată și robustețea împotriva forțelor, a căldurii și a radiațiilor UV.

Înaltimea reglabilă a ghidonului

Ghidonul poate fi poziționat în mai multe poziții pentru a se potrivi înălțimii corpului. Această reglare individuală a înălțimii asigură un confort sporit, fără a afecta stabilitatea sau manevrabilitatea mașinii de tuns iarba STIHL.

Reglarea centrala a înălțimii de tăiere

Datorită suportului său pentru arcuri, reglarea înălțimii centrale de tăiere poate fi ușor reglată în mai multe etape până la înălțimea de tăiere dorită. O scală indică altitudinea curentă.

Specificatii tehnice:

Tunde peluze pana la1.200 mp
Latimea de taiere46 cm
Inaltimea de taiere25-75 cm
Cos colector55 litri
Tip motorB&S Series 575 EX OHV RS
Capacitate cilindrica140 cm3
Putere nominala2,1 kW / 2,8 CP
Viteza de lucru2.800 rpm
Valoarea vibratiei3.9 ahw m / s² 
Nivelul de putere acustica garantat96 LWAd [dB (A)] dB (A)
Greutate26 kg

 

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Masina de tuns iarba Stihl RM 448 T

Masina de tuns iarba Stihl RM 448 T

Cu o lățime de tăiere de 46 cm, mașina de tuns iarbă STIHL RM 448 T este ideală pentru peluze de dimensiuni medii, până la 1200 m². Efortul său de economisire a efortului cu 1 viteză este avantajos pentru peluze mai abrupte.

ProduseRecomandate

Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458