Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

MASINA DE PREGATIT HRANA CU ALIMENTARE MANUALA (MALAXOR VERTICAL) 0.75 CP

EMTBK0.75

Are o capacitate de 0,75 mc si este actionat de un motor electric la o tensiune de 220 V. Melcul este echipat cu cutite avand o constructie speciala care asigura desfacerea / maruntirea balotilor (rotunzi sau paralelipipedici) si amestecarea omogena a acestora cu celelalte elemente ale ratiei furajere. La golire nu ramane material in cuva. Administrarea furajului amestecat se poate face direct la iesle.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT MASINA DE PREGATIT HRANA CU ALIMENTARE MANUALA (MALAXOR VERTICAL) 0.75 CP

Mixerul este proiectat pentru amestecarea furajelor (silozului, fânului, baloților etc) cu subproduse (aditivi, minerale, concentrate, șroturi etc) și transportul (distribuirea) acestora la spațiile de hrănire a animalelor. Acesta este special conceput să eficientizeze prepararea hranei pentru animaele domestice, poate fi utilizat cu mult succes atât în microfermele de animale cât şi în fermele mijlocii.

Mixerul de furaje este format din corp principal, cutie de viteze, motor electric, cuțit de ajustare a tocării, gură deevacuare cu capac, 4 roți de fier, șnec, 8 cuțite de tăiere (amestecare).

  • Putere motor: 3 kw, 4 CP
  • Tensiune: 220 V/ 50 hz
  • Turația: 1420 rpm
  • Gură de alimentare: 1140x670 mm
  • Transmisie: cutie de viteze
  • Dimensiuni totale mixer:1400x1200x851 mm
EMTBK0.75
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola