Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Moara cu ciocanele - tocator furaje 4 CP MELASTY

EMT3576
3.800,00 lei
cu TVA

Moara cu ciocane pentru cereale și știuleți este special concepută să eficientizeze prepararea hranei pentru animelele domestice atât în gospodării cât și în fermele mici si mijlocii.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Moara cu ciocanele - tocator furaje 4 CP MELASTY

Moara efectuează 3 operații:

       a) de măcinare a cerealelor (grâu, orz, porumb, etc.);

       b) de măcinare a știuleților întregi de porumb. Puteți realiza așa numita urluială care se face prin orificiul mic lateral cilindric din înteriorul cuvei prin care puteți să introduceți porumbul cu tot cu știulete, iar prin cuva mașinii puteți să măcinați grăunțe, orz, grâu, etc.;

       Datorită sitelor de diferite dimensiuni puteți efectua producția cu granulația pe care pe care v-o doriți. Aveți la dispoziția 3 site de dimensiuni diferite:

• 2 mm;

• 4 mm;

• 8 mm.

      c) de asemenea prin orificiul larg din exteriorul cuvei prin infiletarea cutitului ascutit de tocat puteți toca furaje (produse de origine vegetală, masă verde: paie, fan, lucerna, etc.). 

Putere motor 4 CP 3 kW
Numar rotatii 3000 rpm
Tensiune de alimentare 220V/50Hz
Capacitate prelucrare grau 500-600 kg/ora
Capacitate prelucrare orz 450-550 kg/ora
Capacitate prelucrare porumb

600-700 kg/ora

Melasty
EMT3576
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola