Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Motocoasa Stihl FSA 85

48520115707
1.099,00 lei
cu TVA

Motocoasa cu acumulator Stihl FSA 85 face parte din categoria de motocoase ce au motor electric cu acumulator. Acest tip de actionare conferta silentiozitate la utilizare, dar si o raza de actiune ce nu depinde de un cablu. Motocoasa STIHL FSA 85 are un acumulator Lithium Ion ce ridica timpul de utilizare pana la 45 minute. Motorul electric este de generatie noua tip EC cu eficienta enegetica ridicata. Motorul este foarte fiabil in timp functionand aproape fara uzuri.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Motocoasa Stihl FSA 85

Motocoasă cu acumulator Stihl FSA 85, extrem de puternic cu acumulator litiu-ion, silenţioasă şi puternică pentru lucrari de peisagistica in zone sensibile la zgomot. Motorul electric inovator cu funcţionare aproape fără uzură şi eficienţă energetică ridicată. Capacitate ridicată de cosire a firului tăietor. Fara acumulator si incarcator.

Motor EC

Motorul electric îşi ia 55 % mai multă putere din acumulator, protejându-l astfel: durata de viaţă a acumulatorului creşte cu până la 70%. În plus, acest motor se distinge printr-o greutate scăzută, dimensiuni compacte şi o funcţionare aproape fără uzură.

Pârghie de siguranţă

Toate utilajele STIHL cu acumulator sunt echipate cu o pârghie de siguranţă, care permite blocarea utilajului. Se previne astfel pornirea involuntară a motocoasei atunci când acumulatorul se află în priză.

Protecţie unelte

Apărătoarea prevăzută pentru siguranţa muncii şi protecţia capului tăietor se montează imediat cu ajutorul a două şuruburi.

Mâner metalic

Mânerul circular premontat şi ergonomic se reglează şi se fixează în poziţia dorită cu ajutorul şurubului de strângere – fără a fi nevoie de nicio altă unealtă. Graţie vibraţiilor reduse pe mâner, lucrul este terminat rapid.

Distanţier metalic

Previne deteriorarea capului tăietor.

Agăţătoare

Pe carcasa-mâner este prevăzut un orificiu de prindere pentru agăţarea în siguranţă a utilajului în perete.

Fisa cu date

Tensiunea Nominala (V)
36
Greutatea (Kg)
2.8
Nivelul Presiunii Acustice (Db(A))
77
Nivelul Puterii Acustice (Db(A))
94
Valoarea Vibratie Stanga/Dreapta
1.4/0.8
Lungime Totala Fara Dispozitiv De Taiere (Cm)
165
Unealta De Taiere Standard
Cap cositor AutoCut C 4-2
Maner Circular/Maner Dublu/Maner Tip Etrier
nu/nu/da
Reglaj Fara Unelte Al Manerului
da
Centura De Sustinere/Sistem De Sustinere
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Set Cositor/Set Tocator/Set Pentru Ferastrau
da/nu/nu
Raza De Taiere (Mm)
350
48520115707
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola