Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Motocoasa Stihl FS 91 DM 250-3

41802000545
2.050,00 lei
cu TVA

Motocoasa Stihl FS 91. Specificatii: 28,4cm3; 0,95kW/1,3CP; 5,8kg. Pentru lucrul pe suprafețe mari de iarbă dură. Procedura de pornire simplificata, pentru o pornire mai usoara, cu maner dublu si comanda cu tasta start stop, motor 4-MIX cu rezervor marit pentru reprize de lucru mai indelungate si arbore cotit de acționare rigid.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Motocoasa Stihl FS 91 DM 250-3

Motocoasa Stihl FS 91. Specificatii: 28,4cm3; 0,95kW/1,3CP; 5,8kg. Pentru lucrul pe suprafețe mari de iarbă dură. Procedura de pornire simplificata, pentru o pornire mai usoara, cu maner dublu si comanda cu tasta start stop, motor 4-MIX cu rezervor marit pentru reprize de lucru mai indelungate si arbore cotit de acționare rigid, ham dublu pentru umeri.

STIHL 4-MIX-Motor

Combină avantajele motorului în 2 timpi cu cele ale motorului în 4 timpi. Mai puţine gaze de evacuare, nu este nevoie de service de ulei, sunet plăcut. Excelentă forţă de antrenare şi cuplu motor ridicat.

Mâner de control multifuncțional

Comandă ușoară și confortabilă cu mâna-cheie înseamnă că mâna operatorului nu părăsește mânerul.

Mâner tip ghidon

Manerul circular al motocoaselor si dispozitivelor de taiat este ideal pentru lucrarile in conditii de spatii inguste, de exemplu la lucrarile de cosmetizare dintre tufisuri si arbusti. Daca se utilizeaza unelte de montaj precum uneltele de taiat gard viu, manerul circular este cea mai buna recomandare.

Reglarea mânerului ghidon

Clema centrală permite mânerul ergonomic al bicicletei să fie reglat cu ușurință fără unelte care să se potrivească înălțimii utilizatorului. Mânerul poate fi rotit cu 90 °, ceea ce îl face mai compact pentru transport și depozitare.

Butonul Stop

Nu este nevoie să controlați butonul oprire la repornire. Motorul poate fi pornit oricând.

Pompă manuală de combustibil

O mică pompă de combustibil oferă carburant la carburator la atingerea unui buton. Acest lucru reduce numărul de curse de pornire necesare în urma unor pauze prelungite în operațiuni.

Sistem antivibraţii

Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru îngrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Mânerele au astfel vibraţii extrem de mici. În felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe.

Filtru de aer cu durată mare de funcționare

Filtrul de hârtie ușor accesibil, cu o durată de viață îndelungată, înseamnă că poate trece pe perioade lungi fără a se schimba.

Centura de purtare Advance

Face munca mai confortabilă în timpul lucrărilor mai lungi.

Ochelari de protectie

Pentru siguranta dumneavoastra servesc ochelarii de protectie de serie. Ochelarii sunt bine ventilati si dispun de o protectie laterala lata.

Fisa cu date

Capacitatea Cilindrica
28.4
Puterea (KW/CP)
0.95/1.3
Greutatea (Kg)
5.8
Nivelul Presiunii Acustice (Db(A))
95
Nivelul Puterii Acustice (Db(A))
106
Valoarea Vibratie Stanga/Dreapta
3.2/2.5
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
4-MIX
Sistem Antivibratie STIHL
1-punct
Decompresie Automata
da
Lungime Totala Fara Dispozitiv De Taiere (Cm)
180
Unealta De Taiere Standard
Disc de taiat iarba 230-2
Capacitatea Rezervorului (L)
0.71
Arbore Cotit De Antrenare In Tija
rigid
Maner Multifunctional
da
Maner Circular/Maner Dublu/Maner Tip Etrier
nu/da/nu
Reglaj Fara Unelte Al Manerului
da
Centura De Sustinere/Sistem De Sustinere
da
Set Cositor/Set Tocator/Set Pentru Ferastrau
da/nu/posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
41802000545
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola