Motoferastrau cu acumulator Stihl MSA 160 C-BQ 30cm 1.1mm

12502000003

Acest produs se află pe eLicitatie. Ne găsiți la rubrica Ofertanți sub numele de Expert Moldova Trading.

Fierastrau STIHL MSA 160 C-BQ pentru uz casnic sau pentru taierea lemnului de foc
- acumulator Li-Ion, 36 V
- poate taia copaci cu diametrul de pana la 20 cm

1 250,42 lei cu TVA

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!
  • 0730 260 458
  • depozit.agricol@emtools.ro

COMANDĂ INSTANT:

Date tehnice

Durata acumulator min.je nach Akku-Typ
Greutate cu acumulator kgje nach Akku-Typ
Greutate fara acumulator kg3,2
Nivel de zgomot dB(A) 1)88
Putere sunet dB(A) 2)99
Puterea acumulator (capacitate) Whje nach Akku-Typ
Tehnologie acumulatorLithium-Ionen
Tensiune acumulator Vje nach Akku-Typ
Valoare vibratii stanga/dreapta m/s² 3)2,0/2,0

Dotare de serie
Intinzator rapid de lant

Cu ajutorul dispozitivului STIHL de întindere rapidă a lanţului (B), întinderea lanţului de ferăstrău devine o sarcină cât se poate de simplă. După slăbirea capacului roţii de lanţ, lanţul de ferăstrău poate fi întins repede şi simplu, fără alte unelte suplimentare.
Maner de comanda

Mânerul din spate este prevăzut cu un strat din material moale, care asigură o prindere fermă şi stabilă în orice poziţie de lucru. Maneta de acţionare se deblochează de la butonul de blocare lateral.
Comanda la ambele maini

Mânerul tubular are un design ergonomic şi mânerul din spate este prevăzut cu un strat din material moale pentru un plus de confort; mânuirea utilajului devine astfel o activitate plăcută, realizată fără efort şi în deplină siguranţă, indiferent de poziţia de lucru...
Motor EC

Motorul electric extrage din acumulator cu până la 55 % mai multă putere, protejându-l astfel – durata de viaţă a acumulatorului creşte astfel cu până la 70 %. În plus, acest motor se distinge printr-o greutate scăzută, dimensiuni compacte şi o funcţionare aproape fără uzură.
Buson rezervor fara scule de deschidere

Rezervorul transparent de ulei şi buşonul cu deschidere fără alte unelte permit verificarea uşoară şi comodă a nivelului de ulei.
QuickStop Super Funktion (Q)

Sistemul de frânare suplimentar pentru o siguranţă suplimentară de la STIHL. Lanţul de ferăstrău se opreşte în numai câteva secunde atât în cazul unui recul suficient de puternic sau la acţionarea activă a protecţiei manuale, cât şi la eliberarea mânerului posterior. Această echipare unică de siguranţă asigură o protecţie sporită a utilizatorului în toate poziţiile de lucru.
Sistem de ungere a lantului - Ematic

Sistemul STIHL Ematic este alcătuit din şina de ghidaj Ematic, lanţul de ferăstrău Oilomatic şi pompa de ulei cu funcţie de reglare a cantităţii sau de reducere a debitului. Graţie designului special al şinei şi al lanţului, fiecare picătură de ulei de lanţ ajunge exact în locul unde este nevoie de lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50 %.
Dotare ulterioară
Acumulator Lithium-Ion

Acumulator cu litiu-ion, foarte puternic. Compatibil cu toate utilajele cu acumulator STIHL/VIKING. Acumulatorul poate fi încărcat de mai multe sute de ori. Nu prezintă efect de memorie şi lucrează la putere constantă pe durata utilizării. Pentru o utilizare îndelungată, la fel ca un utilaj pe benzină. Disponibil în trei clase de putere: AP 80 cu 80 Wh, AP 120 cu 120 Wh şi AP 160 cu 160 Wh Prevăzut cu indicator al stării de încărcare. Poate fi încărcat cu încărcătoarele AL 100 sau AL 300.
Incarcator pentru acumulator

Din dotarea standard face parte unul dintre cele două încărcătoare: încărcătorul standard AL 100 şi încărcătorul rapid AL 300. AL 100 încarcă acumulatorul AP 80 în aprox. 70 de minute, iar AL 300 în aprox. 25 de minute.

/td

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Motoferastrau cu acumulator Stihl MSA 160 C-BQ 30cm 1.1mm

Motoferastrau cu acumulator Stihl MSA 160 C-BQ 30cm 1.1mm

Fierastrau STIHL MSA 160 C-BQ pentru uz casnic sau pentru taierea lemnului de foc
- acumulator Li-Ion, 36 V
- poate taia copaci cu diametrul de pana la 20 cm

Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458