Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Pompa submersibila de drenaj apa murdara Rotakt SW370F

014578
431,00 lei
cu TVA

Pompele de apă submersibile pentru apa murdară sunt folosite la pomparea apelor uzate de la gospodării, evacuarea apei murdare, chiar și în prezenţa de corpuri solide. Aceasta poate fi folosită atat in mediul urban, cat şi in cel rural, in primul rand datorită construcţiei acesteia, reprezentand o combinaţie intre o pompă de canalizare / noroi şi un motor uscat, care poate drena aproape toată apa, şi in al doilea rand datorită turbinei, proiectată să reziste curenţilor puternici printr-un canal simplu sau dublu, conducand la capacitate mare de pompare.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Pompa submersibila de drenaj apa murdara Rotakt SW370F

Este realizată dintr-un aliaj dur, cu un grad ridicat de etanşeitate şi echipată cu dispozitiv de protecţie in caz de supraincălzire / suprasarcină oferind durabilitate şi siguranţă in utilizare.

Modelele TPS251A, TPS401A, TPS751A sunt dotate cu tocator si sunt recomandate pentru pomparea de lichide care conţin corpuri solide.

Pompe / Hidrofoare
Debit 200 l/min
Diametrul orificiului de refulare 1.5"
Inaltime maxima de refulare 9 m
Motor
Putere motor 0.37 kW
Tensiune de alimentare 230 V
014578
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola