Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Pompa G20

G20
380,80 lei
cu TVA

Este potrivita pentru transferul de lichide curate, în agricultură si enologie, dar nu este recomandata pentru ulei și bere.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Pompa G20

Pompa de transvazare G20 este o pompa bisens, este autoamorsanta, dar se recomanda, pentru a obtine o lunga functionalitate corespunzatoare in timp, ca sa fie amorsata la fiecare utilizare, punand in capul pompei lichidul ce trebuie transvazat. Lichidele care urmează a fi decantate trebuie să fie neutre și se recomanda pentru a realiza o transvazare eficienta ca la capatul furtunului de absorbtie sa fie montat un sorb, o sita, un dispozitiv cu ochiuri mai fine pentru a evita trecerea sedimentelor acumulate in recipientul unde se doreste sa ajunga lichidul curat. Pompa se livreaza ca atare si nu are incluse furtunele ce trebuie montate pe stuturile sale. Pompele G20 sunt recomandate pentru cantitati mici de transvazare care nu depasesc 3000 litri/an.Este necesar sa se foloseasca separat o pompa pentru transvazari si una pentru filtrari cu filtrele FCH. Dupa fiecare utilizare pompa trebuie spalata cu apa si uscata.

G20
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola