Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Solutie detartrant Diemer Peroxan activat, 5 kg

PA5
75,00 lei
cu TVA

Solutie cu pH acid pentru detartrarea si igienizarea conductelor de inox din industria alimentara, a sistemelor CIP, a tancurilor de racire, a salilor de muls, a aparatelor de muls, etc. Contine acizi organici care nu dauneaza mediului inconjurator. 1 kg de produs = 200 litri solutie.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Solutie detartrant Diemer Peroxan activat, 5 kg

Dezinfectant degresant cu PH acid pentru aparate de muls, tancuri de răcire, sisteme CIP, cu efect detartrant. Concentrație de utilizare și în cazul apei dure: 0,5%. Nu face spumă. Nu este coroziv.

Domeniu de utilizare: industria alimentară( zootehnie).

Mod de acțiune: Este un agent de curățare pe bază de oxigen activ, conceput pentru sanitația sistemelor de conducte, tehnologii CIP din industria alimentară și aparate de muls.

Mod de utilizare:

- se clătește suprafața sau conductele cu apă călduță( 35-40 C) pentru a îndepărta impuritățile mai mari;

- sanitație corespunzătoare cu o soluție de 0,5-3% Peroxan activat( 5 ml Peroxan activat+ 1 l apă), care se lasă a circula la 40-70 C( laconductele din politilenă maxim 650 C) timp de 15-20 de minute;

- temperatura finală minim 35 C;

Timp de contact :15-20 de minute.

Concentrație: 0,5-1%. 

Compoziție:

- Acid lactic( CAS 79-32-4);

- Acid acetic(CAS 64-19-7);

- Acid peracetic( CAS 79-21-0);

- Peroxide de hidrogen( CAS: 7722-84-1);

PA5
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola