Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Suflanta Stihl BR 200

42410111603
2.199,00 lei
cu TVA

Suflanta Stihl BR 200. Specificatii: 27,2cm3, 0,8kW/1,1CP, 5,7kg. Suflantă de purtat în spate compact si foarte usor. Sistem antivibratie Stihl, pornire simpla, maneta de acceleratie cu blocaj si tasta Stop.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Suflanta Stihl BR 200

Suflanta Stihl BR 200. Specificatii: 27,2cm3, 0,8kW/1,1CP, 5,7kg. Suflantă de purtat în spate compact si foarte usor. Sistem antivibratie Stihl, pornire simpla, maneta de acceleratie cu blocaj si tasta Stop. Motorul 2-MIX cu emisii reduse. Pentru lucrările de curățare în sectorul privat și comercial.

Sistem anti-vibraţii

Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibraţie. La motouneltele cu sistem AV vibraţiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie şi unealta de lucru în mişcare sunt clar reduse.

Mâner multifuncţional

Elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda este astfel deosebit de simplă şi sigură.

Fisa cu date

Capacitatea Cilindrica
27.2
Greutatea (Kg)
5.7
Nivelul Presiunii Acustice (Db(A))
96
Nivelul Puterii Acustice (Db(A))
103
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Sistem Antivibratie STIHL
da
Forta De Suflare (N)
12
Viteza Maxima A Aerului (M/S) Cu Duza Rotunda/Duza Plata
67/nu
Debit De Aer (M Cubi/H) Cu Duza Rotunda/Plata
680/nu
Valoarea Vibratiei Dreapta (M/S²)
3.0
Duza Rotunda/Plata
da/nu
Chinga Toracica/Pentru Solduri
posibilitate de utilare ulterioara/nu
42410111603
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola