Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Saltele cauciuc

SC-1
Pret la cerere
cu TVA

Saltele de cauciuc pentru animale, pentru sali de muls si alei de miscare. Ne bucuram sa putem oferi aceste tipuri de saltele, deoarece suntem convinsi de calitatea si eficacitatea acestor produse. Am montat saltele de cauciuc in fermele clientilor nostri, si ne creste inima cand vedem ce bine o duc animalele lor.

Pentru preturi, informatii si comanda pentru saltele cauciuc apeleaza numarul afisat.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Saltele cauciuc

Aceste saltele ofera vacilor confort, igiena, siguranta, productie marita de lapte, mobilitate, confort termic, igiena, fertilitate.

Ele se monteaza usor, in sistem puzzle, au o grosime potrivita, astfel ca nu se deformeaza si rezista in timp, au un grad ridicat de elasticitate.

Saltele de odihna Kraiburg, pentru cusete bovine, cu izolatie termica foarte buna fata de sol.

Prin utilizarea unei saltele de cauciuc, vaca isi stocheaza mai bine energia, bolile de uger scad, are loc o crestere mai rapida a animalului, si o crestere a cantitatii de lapte pe care il da aceasta.

Aceste saltele se preteaza si la taurasi, cai sau porci.

SC-1
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola