Suflanta Stihl BGA 85

48530115903

Acest produs se află pe eLicitatie. Ne găsiți la rubrica Ofertanți sub numele de Expert Moldova Trading.

Stihl BGA 85, suflanta - fara acumulator si incarcator

1 063,87 lei cu TVA

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!
  • 0730 260 458
  • depozit.agricol@emtools.ro

COMANDĂ INSTANT:

Date tehnice

Capacitate acumulator Whje nach Akku-Typ
Durata acumulator min.je nach Akku-Typ
Greutate cu acumulator kgje nach Akku-Typ
Greutate fara acumulator kg3,2
Tensiune acumulator Ah36V
Valori ale vibraţiilor m/s² 1)2,5
Viteza aerului m/s² 2)46
Duza in dotarea de serieRunddüse

Dotare de serie
Motor EC

Motor electric (EC) STIHL reglat electronic. Motorul (EC) STIHL controlat electronic are o funcţionare fără perii, nu prezintă practic niciun fel de uzură mecanică şi se distinge printr-un randament net superior faţă de motoarele electrice clasice. În acest mod, energia acumulatorului este transformată optim în capacitate de tăiere.
Pârghie siguranţă

Pârghia de blocare este un element de siguranţă, care permite blocarea suflantei. Se previne astfel pornirea involuntară a utilajului atunci când acumulatorul se află în priză.
Pârghie pornire

Pârghia de pornire permite reglarea continuă a turaţiei şi deci dozarea fluxului de aer şi a intensităţii de suflare în funcţie de necesitate. Motorul se opreşte imediat după ce pârghia de pornire a fost eliberată.
Agăţătoare

Pe carcasa-mâner este prevăzut un orificiu de prindere pentru agăţarea în siguranţă a utilajului în perete.
Mâner multifunţional

Toate elementele de comandă pentru motor şi clapeta de siguranţă sunt dispuse la îndemână. Se asigură astfel comanda simplă şi sigură a utilajului, indiferent dacă sunteţi dreptaci sau stângaci.
Ventilator axial dublu

Ventilator axial dublu funcţionează după modelul unui sistem de ventilatoare, asigurând suflarea unei cantităţi mari de aer la o viteză ridicată.
Dotare ulterioară
Acumulator Lithium-Ion

Acumulator puternic cu litiu-ion, compatibil cu toate utilajele cu acumulatori STIHL/VIKING. Acumulatorul poate fi încărcat de mai multe sute de ori. Nu prezintă efect de memorie şi lucrează la putere constantă pe durata întregii faze de descărcare. Pentru o utilizare îndelungată la fel ca un utilaj pe benzină. Disponibil în mai multe variante de capacitate. AP 80 cu 80 Wh, AP 120 cu 120 Wh şi AP 160 cu 160 Wh. Prevăzut cu indicator al stării de încărcare. Poate fi încărcat cu încărcătoarele AL 100 sau AL 300.
Încărcător

Din dotarea standard face parte unul dintre cele două încărcătoare: încărcătorul standard AL 100 şi încărcătorul rapid AL 300. AL 100 încarcă acumulatorul AP 80 în aprox. 70 de minute, iar AL 300 în aprox. 25 de minute până la 80 %.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Suflanta Stihl BGA 85

Suflanta Stihl BGA 85

Stihl BGA 85, suflanta - fara acumulator si incarcator

Pentru informatii si comenzi depozit.agricol[@]emtools.ro | 0730 260 458