Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Suflanta Stihl BG 56

42410111750
1.325,01 lei
cu TVA

Suflanta Stihl BG 56. Specificatii: 27,2cm3, 0,7kW/1,0CP, 4,1kg. Suflanta, pentru curățarea suprafetelor de frunze si iarba cosita. Duza rotunda si tasta stop, motor 2-MIX. Eliberează rapid suprafeţele de frunze sau iarba cosită.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Suflanta Stihl BG 56

Suflanta Stihl BG 56. Specificatii: 27,2cm3, 0,7kW/1,0CP, 4,1kg. Suflanta, pentru curățarea suprafetelor de frunze si iarba cosita. Duza rotunda si tasta stop, motor 2-MIX. Eliberează rapid suprafeţele de frunze sau iarba cosită.

STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor în doi timpi se generează forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. ElastoStart reduce acest lucru în mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat în mânerul de pornire se dilată în funcţie de forţa de tracţiune, determinând astfel un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forţe de şoc.

Pompa manuala de combustibil.

Pompa de combustibil manuală transportă combustibil în carburator printr-o simplă apăsare a degetului mare. Astfel se reduce numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a maşinii. Toate motouneltele pentru îngrijirea spaţiilor verzi şi toate suflantele dispun de o pompă de combustibil manuală.

Comenzi monobloc

Elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Mânerul ergonomic cu elementele de comandă este poziţionat deasupra centrului carcasei. Comandarea aparatelor se face simplu şi confortabil, deoarece mâna rămâne pe mâner. Aparatele pot fi purtate după dorinţă, pe dreapta sau pe stânga.

Ochelari de protecţie

Ochelarii de protecţie de serie, pentru siguranţa Dumneavoastră. Ochelarii permit circularea aerului şi dispun de vizibilitate mare în lateral.

Fisa cu date

Capacitatea Cilindrica
27.2
Greutatea (Kg)
4.1
Nivelul Presiunii Acustice (Db(A))
90
Nivelul Puterii Acustice (Db(A))
104
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Stihl ElastoStart
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Viteza Maxima A Aerului (M/S) Cu Duza Rotunda/Duza Plata
71/nu
Debit De Aer (M Cubi/H) Cu Duza Rotunda/Plata
700/nu
Valoarea Vibratiei Dreapta (M/S²)
7.5
Duza Rotunda/Plata
da/nu
Set De Montaj Pentru Aspirare
posibilitate de utilare ulterioara
42410111750
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola